14 Δεκεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Ανατροπή - Δεν σκότωσε η πεθερά την 55χρονη μέσα σε ζαχαροπλαστείο


 Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση της δολοφονίας της 55χρονης στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα. Στη δολοφονία της 55χρονης δεν ήταν δράστιδα τελικά η πεθερά του θύματος παρά τη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.


Νεκρή από τα «χέρια» της ίδιας της πεθεράς της, η οποία την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τρεις φορές μέσα σε ζαχαροπλαστείο έπεσε η 55χρονη γυναίκα, σήμερα το πρωί, στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης, όπως πρώτο μετέδωσε το GRTimes.

Τα κίνητρα της δολοφονίας, που έχουν συγκλονίσει το μικρό χωριό του δήμου Βόλβης της Θεσσαλονίκης, παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes, η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιβεβαιώσει τη συγγενική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών, καθώς η δράστιδα φέρεται να είναι η πεθερά και το θύμα η νύφη, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδος.

Η 55χρονη, η οποία δέχτηκε τρεις – σύμφωνα με πληροφορίες – πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο,  κατέληξε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, περίπου στις 12 το μεσημέρι και μετά από τη μεταφορά της.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου και κατόπιν στο νοσοκομείο, οι διασώστες έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes, κατά τη διάρκεια της διαδρομής η 55χρονη διασωληνώθηκε και παραδόθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στα ΤΕΠ του Ιπποκρατείου, όπου τελικά δεν κατέστη δυνατό παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, να κρατηθεί στη ζωή.

Τί λέει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της πριν από λίγα λεπτά, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της», ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Αδελφός θύματος: «Είχαν χωρίσει με τον άντρα της»

Όπως δήλωσε ο αδελφός του θύματος, Γιώργος Φουντούνας, η αδερφή του πήγαινε να πάρει ψωμί από το ζαχαροπλαστείο- πρατήριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο υγείας, όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει . Όπως είπε ο ίδιος ενημερώθηκε πως κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή.

Η γυναίκα φέρεται να είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα, ενώ τον τελευταίο περίπου ενάμιση μήνα ζούσε στη Νέα Μάδυτο στο σπίτι του αδελφού της. 

Ο κ. Φουντούνας δήλωσε πως δεν γνωρίζει να είχε κάποιες διαφορές η αδερφή του. Ανέφερε ωστόσο ότι πριν από λίγο καιρό η 53χρονη είχε χωρίσει και με τον πρώην άντρα της είχε κάποιες διαφορές.


Πηγή: https://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: