4 Δεκεμβρίου 2021

Υπουργείο Παιδείας: Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε τη μαθήτρια στο ΕΠΑΛΤο υπουργείο Παιδείας, κίνησε άμεσα τις απαραίτητες διαδικασίες για τις σκηνές ντροπής που εκτυλίχθηκαν σε ΕΠΑΛ της Αττικής
Θέση για το απίστευτο περιστατικό, που έλαβε χώρα σε ΕΠΑΛ της Αττικής, όπου καθηγητής φαίνεται σε βίντεο να χτυπάει μαθήτρια, πήρε το υπουργείο Παιδείας

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σχετικά με την υπόθεση του εκπαιδευτικού που βιαιοπράγησε κατά μαθήτριας, ζήτησε την εκκίνηση της νόμιμης διαδικασίας, ώστε να αποδοθούν οι μόνιμες κυρώσεις.

Άμεσα συνήλθε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ), το οποίο εισηγήθηκε την καταγγελία της σύμβασης του εκπαιδευτικού για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Σημειώνεται ότι η η παραπάνω εισήγηση έγινε δεκτή από το υπουργείο Παιδείας.
Σκηνές ντροπής σε ΕΠΑΛ της Αττικής


Στο βίντεο που προβλήθηκε στον ALPHA, διακρίνεται ο καθηγητής να επιτίθεται στη μαθήτρια και συμμαθητές της στη συνέχεια να του ορμούν για να τον σταματήσουν.

Ο καθηγητής χτυπά στο πρόσωπο τη μαθήτρια, της τραβά τα μαλλιά και τη ρίχνει στο έδαφος. Οι συμμαθητές της κοπέλας έσπευσαν να την προστατεύσουν, ορμώντας στον καθηγητή, ωστόσο και τα παιδιά λίγο αργότερα ξέφυγαν από τα εσκαμμένα καθώς έσπασαν και αναποδογύρισαν το όχημα του καθηγητή.

Μετά το περιστατικό ο καθηγητής έχει συλληφθεί στο πλαίσιο αυτοφώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: