26 Δεκεμβρίου 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Όταν οι «Ράδιο Αρβύλα» γελούσαν με χυδαιότητες για βιντεοσκόπηση ερωτικών στιγμών


 Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τόσο ο Αντώνης Κανάκης, όσο και οι υπόλοιποι «Αρβύλες» διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τις αποτρόπαιες πράξεις του συνεργάτη και φίλου τους.

Πρόκειται για κάτι που δύσκολα θα μάθουμε κατά πόσο αληθεύει, αφού την αλήθεια την ξέρουν μόνο οι τέσσερις πρώην συνεργάτες.

Ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά, κι αυτό επειδή ευτυχώς υπάρχουν τα βίντεο -τα οποία μάταια προσπαθούν να εξαφανίσουν από παντού-, είναι πως η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα είχε αστειευτεί πολλές φορές τόσο με το θέμα του Revenge Porn, όσο και με την βιντεοσκόπηση προσωπικών στιγμών…

Στο νέο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες παρουσιάζει ένα «χιουμοριστικό» βίντεο από την εκπομπή, στην οποία επιχειρούν… να απαντήσουν σε απορίες γυναικών που έχουν να κάνουν με τη βιντεοσκόπηση των προσωπικών στιγμών από τον σύντροφό τους.

Χυδαία… αστεία

«Πρέπει να έχω σταθερό σύντροφο για να βιντεοσκοπήσω την ερωτική μου ζωή;» ακούγεται να ρωτάει μια γυναίκα στο βίντεο, για να απαντήσει η εκπομπή «κάθε άλλο… το μόνο που χρειάζεται να είναι σταθερό είναι το χέρι του συντρόφου που θα τραβάει τα πλάνα».

«Μπορεί η βιντεοσκόπηση των προσωπικών μου στιγμών να προκαλεί αύξηση της απόδοσης του παρτενέρ μου;» ρωτάει μια άλλη γυναίκα και η εκπομπή… σπεύδει να απαντήσει «για τον παρτενέρ σου δεν είμαστε σίγουροι… όλοι οι άλλοι όμως που θα την δουν σίγουρα θα έχουν αύξηση απόδοσης».

«Υπάρχει περίπτωση ενώ δεχτώ να υποκύψω στις ερωτικές του πιέσεις, υπάρχει περίπτωση να πέσω στα μάτια του;» αναρωτιέται μια άλλη γυναίκα με την εκπομπή να απαντά «τι σε νοιάζει κοπέλα μου; Μπορεί να πέσεις στα δικά του μάτια αλλά σίγουρα θα ανέβεις στα δικά μας».

 .in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: