22 Δεκεμβρίου 2021

Κορονοϊός: Δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης – Όλα στο «κόκκινο»

Ο κορονοϊός σαρώνει τη βόρεια Ελλάδα - Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης μειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα αλλά, όπως επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ, παραμένουν δεκάδες διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.
«Καμπανάκι» κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης κρούει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος.

Όπως ανέφερε, χθες εφημέρευε το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκαν 36 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό, ενώ ελέγχθησαν και 17 ύποπτα κρούσματα.

«Η κατάσταση στις ΜΕΘ είναι τραγική. Στο Ιπποκράτειο σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ με 20 διασωληνωμένους ασθενείς εκτός ΜΕΘ. Συγκεκριμένα, οι 28 κλίνες ΜΕΘ είναι γεμάτες με 28 διασωληνωμένους ασθενείς, ενώ 12 διασωληνωμένοι ασθενείς με κορονοϊό βρίσκονται στις χειρουργικές αίθουσες.Επίσης, 8 διασωληνωμένοι ασθενείς με κορονοιό βρίσκονται στις κλινικές. Σύνολο 20», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Γιαννάκος, μεταξύ των 20 διασωληνωμένων ασθενών εκτός ΜΕΘ είναι και οι 4 μοναχές από μοναστήρι της Θεσσαλονίκης. «Δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον ιό έξω από τη πόρτα του μοναστηριού», όπως έλεγαν.
«Περαστικά. Ας το ξανασκεφτούν τα πνευματικά τους τέκνα και να εμβολιασθούν, είπε ο κ. Γιαννάκος.

 Newsbomb.gr.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: