12 Δεκεμβρίου 2021

Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Νεκρός στις φυλακές ο Ρουμάνος που είχε κατηγορηθεί ότι “τσιμέντωσε” την σύντροφό του

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος πήγε σήμερα στο μπάνιο, πέρασε ένα σεντόνι στον λαιμό του και απαγχονίστηκε. Τον βρήκαν νεκρό οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Ο Ρουμάνος κρατείτο στο ίδιο κελί με τρεις Έλληνες, που είναι φυλακισμένοι εκεί εδώ και χρόνια και δεν είχαν δώσει κανένα δείγμα επιθετικότητας, ούτε είχαν εμπλακεί ποτέ σε επεισόδια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε ο ίδιος ο Ρουμάνος κρατούμενος είχε δείξει σημάδια μελαγχολίας.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί και ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως αυτοκτονία, ωστόσο, θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του.

Το θρίλερ με το πτώμα στην Κυπαρισσία

Τον Σεπτέμβριο, ένα πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε “τσιμεντωμένο” στην αυλή σπιτιού, όπου διέμεναν η Μόνικα Γκιους και ο σύντροφός της, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Η μακάβρια αποκάλυψη έγινε με αφορμή την παρατήρηση ότι το τσιμέντο είχε διαφορετικό χρώμα σε κάποιο σημείο της αυλής του σπιτιού, γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση των Αρχών. Παρουσία της αστυνομίας, ένα σκαπτικό μηχάνημα έσκαψε το σημείο και τότε εντοπίστηκε το πτώμα, που ήταν θαμμένο κάτω από το τσιμέντο.

Ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία, ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, αλλά και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών. Κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα, υπάρχει ένα πηγάδι όπου είχαν γίνει έρευνες το προηγούμενο διάστημα, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης εξαφάνισης της 42χρονης Μόνικα.

 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: