21 Δεκεμβρίου 2021

Νέα Υόρκη – Νεοσύλλεκτη αστυνομικός χορεύει αισθησιακά στα πόδια του υπαρχηγού της αστυνομίας


 Ο υπαρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης (NYPD) Νικ ΜακΓκίρι  θα πρέπει να δικαιολογηθεί δυο φορές. Μια στην υπηρεσία του καθώς έχει διαταχτεί ένορκη διοικητική εξέταση για το συμβάν και μια στη… γυναίκα του καθώς είναι παντρεμένος και θα πρέπει να πει πως βρέθηκε η καλλίπυγος νεοσύλλεκτη αστυνομικός να χορεύει αισθησιακά στα πόδια του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το περιστατικό συνέβη σε μπαρ της Νέας Υόρκης όπου είχαν βγει υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας να διασκεδάσουν για τα Χριστούγεννα και μαζί τους και η νεοσύλλεκτη αστυνομικός.

Έπεσαν καμπάνες

Και μπορεί να είναι ακόμη αρχάρια αστυνομικός, ο χορός της όμως ανέβασε επικίνδυνα τη θερμοκρασία και άναψε φωτιές και όταν χόρευε και μετά που διέρρευσε το βίντεο. Σε λίγες ώρες ήρθε η πρώτη «καμπάνα». Ο υπαρχηγός ΜακΓκίρι μετατέθηκε ενώ ανακοίνωση έβγαλε και η αστυνομία της Νέας Υόρκης που αναφέρει πως το θέμα θα διερευνηθεί περαιτέρω.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η ΕΔΕ, αλλά οι συνάδελφοι της κοπέλας στο αστυνομικό τμήμα που εργάζεται, της τηλεφωνούν και είναι εξαφανισμένη.

 .in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: