26 Δεκεμβρίου 2021

Κάρολος Παπούλιας – «Ήταν ο Πρόεδρος που ταύτισε το εθνικό με το αληθινό» τονίζει ο Αλ. Τσίπρας

 


Στο μήνυμά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξήρε την προσωπικότητα του εκλιπόντος λέγοντας ότι ήταν ο πολιτικός και Πρόεδρος «που ταύτισε το εθνικό με το αληθινό»
Τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 92 ετών εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Facebook.Στο μήνυμά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξήρε την προσωπικότητα του εκλιπόντος λέγοντας ότι ήταν ο πολιτικός και Πρόεδρος «που ταύτισε το εθνικό με το αληθινό».
Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook

«Βαθιά δημοκρατικός, άνθρωπος του μέτρου, αλλά και της πράξης, ο Κάρολος Παπούλιας αφήνει βαθύ αποτύπωμα στην πολιτική ζωή του τόπου. Η αφοσίωσή του στην πατρίδα, το λαό, την ελευθερία και τη δημοκρατία, καθορίζει τη ζωή του, από τα μαθητικά χρόνια της Εθνικής Αντίστασης και τον αγώνα κατά της Χούντας, μέχρι την ανάδειξή του στο ύπατο θεσμικό αξίωμα της χώρας.

» Τίμησε τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας με το ήθος, τον ανθρωπισμό, την προσήλωση στο διάλογο και τους θεσμούς, και το σεμνό ενωτικό του παράδειγμα. Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και συγκίνηση ως τον πολιτικό και τον Πρόεδρο που ταύτισε το εθνικό με το αληθινό». in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: