18 Δεκεμβρίου 2021

Ο μεγαλύτερος ξύλινος Άγιος Βασίλης του κόσμου στη Θεσσαλονίκη

Από ρεκόρ σε ρεκόρ και από εντυπωσιακές εκπλήξεις σε ακόμη εντυπωσιακότερες πηγαίνει τα τελευταία χρόνια η Θεσσαλονίκη.

Αιτία η καλλιτεχνική και δημιουργική εταιρεία “ΑRT2ART COMPANY” (www.art2artcompany.com) που μετά την μεγαλύτερη “Χριστουγεννιάτικη Φάτνη” της Ευρώπης, το μεγαλύτερο “Σοκολατένιο Ελάφι”, το μοναδικό “Πάρκο των Δεινοσαύρων”(www.parkodeinosauron.gr), την 50μετρη “Ανατομία του Ανθρώπινου Σώματος” (www.humanbodymuseum.gr) και πολλών άλλων κατασκευών, φέτος ετοίμασε τον μοναδικό ξύλινο ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ ύψους 9 και μήκους 16 μέτρων που θεωρείται ο μεγαλύτερος του κόσμου.

Στην είσοδο του χώρου για το “Πάρκο των Δεινοσαύρων”, το νέο δημιούργημα της “ΑRT2ART COMPANY”, παρουσιάζει τους τεχνίτες και τα ξωτικά του ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ που όλο το χρόνο δουλεύουν προκειμένου να ετοιμάσουν τα δώρα που θα μοιράσει σε όλα τα παιδιά. Στον χώρο υπάρχει και ένα μεγάλο γραμματοκιβώτιο για να μπορούν οι “μικροί” επισκέπτες να στείλουν το δικό τους γράμμα στον αγαπημένο τους Άγιο με το δώρο που επιθυμούν για τα φετινά Χριστούγεννα.

Το χριστουγεννιάτικο σκηνικό, ολοκληρώνεται με τα φωτάκια και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια...

Όλα αυτά μπορείτε να τα χαρείτε και να βγείτε φωτογραφίες, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στον τεχνοχώρο πολιτισμού και δημιουργιών “NOUVELLE” στο 6ο χλμ. της οδού προς Ωραιόκαστρο όλες τις ώρες της ημέρας.

2310686544, 6976432675 Πολυχώρος Nouvelle-6o χιλ. Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου.
Στο χώρο τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: