16 Δεκεμβρίου 2021

Η επιστροφή -«βόμβα» του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό...έσκασε


 Η επιστροφή -«βόμβα» του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό...έσκασε! Ο πρωταθλητής Ελλάδας ολοκλήρωσε την απόκτηση του 30χρονου Έλληνα διεθνούς αμυντικού από τη Νάπολι.

Ο Κώστας Μανωλάς, που έφτασε χθες στην Αθήνα, έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια από τη Νάπολι, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η Νάπολι θα βάλει στα ταμεία της ποσό από 2-4 εκατ. ευρώ, αλλά το κέρδος της θα είναι μεγαλύτερο, αφού θα «γλιτώσει» τα 4 εκατ. ευρώ  καθαρά, για τα δύο επόμενα χρόνια, που προέβλεπε το συμβόλαιο με τους «παρτενοπέι», το οποίο έληγε το 2024 .

Ο Κώστας Μανωλάς έφτασε στη Ρόμα στις 24 Αυγούστου 2014, με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, και μετά από πέντε χρόνια, στις 27 Ιουνίου 2019 πήγε στη Νάπολι έναντι 36 εκατομμυρίων.

Όμως ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός αυτή τη σεζόν με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, έπαιξε μόνο επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά συμμετείχε σε 75 παιχνίδια με τους «παρτενοπέι».

Ο Μανωλάς θα επιστρέψει-αγωνιστικά- στην Ιταλία στις 17 Φεβρουαρίου, όταν ο νέος του σύλλογος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στον πρώτο αγώνα των play offs του Europa League». 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: