7 Δεκεμβρίου 2021

Εξελίξεις στο Νέο Ηράκλειο – Βρέθηκαν σημειώματα δίπλα στα νεκρά αδέρφια

 Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, καθώς τα δύο σημειώματα που βρέθηκαν δίπλα στα νεκρά αδέρφια ανατρέπουν όλα τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σημειώμετα αναφέρονται οι λόγοι που τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποιο από τα δύο αδέρφια έγραψε τα γράμματα, ωστόσο φαίνεται πως ο γραφικός χαρακτήρας ταιριάζει στον έναν από τους δύο. Μένει ωστόσο να επιβεβαιθεί από γραφολόγο πως τα σημειώματα γράφτηκαν από τον έναν εκ των δύο θυμάτων.

Eνα, καθώς το επικρατέστερο σενάριο είναι πλέον τα δύο αδέρφια να είχαν πάρει από κοινού την μοιραία απόφαση να βάλουν τέλος στη ζωής τους.

Πάντως ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί πως ακριβώς σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία, ενώ το μόνο σενάριο που έχει αποκλειστεί από την ιατροδικαστική εξέταση είναι να σκότωσε ο 34χρονος την αδελφή του και να αυτοκτόνησε στη συνέχεια.

Οι αρχές λοιπόν εξετάζουν δύο ενδεχόμενα. Είτε η 30χρονη να πυροβόλησε με καραμπίνα τον αδελφό της και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε ή να έβαλαν τέλος στη ζωή τους ταυτόχρονα.

Σημειώνεται πως ακόμη ένα τραγικό σημείο της υπόθεσης είναι πως τα δύο νεκρά αδέρφια εντόπισε μέσα στο διαμέρισμα ο τρίτος αδερφός ο οποίος ειδοποίησε και τις αρχές.

Ο αδερφός των δύο νεκρών παιδιών κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι τα δύο αδέρφια είχαν ψυχολογικά θέματα τα οποία επιβαρύνθηκαν μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους.

Θύματα της τραγωδίας στο Νέο Ηράκλειο είναι ένας άνδρας  34 ετών και ένα κορίτσι 29 ετών.

Το τραγικό αυτό περιστατικό έγινε σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο στην οδό Ολυμπίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι μένει όλη η οικογένεια, δηλαδή και ο πατέρας των παιδιών κι ο αδερφός ο οποίος έδωσε κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ.


 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: