27 Δεκεμβρίου 2021

Στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα θα οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Σε βάρος του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης, έως και 10 ετών. Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Ο τηλεπαρουσιαστής είχε παραδοθεί την περασμένη, Τετάρτη, στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. σε συνέχεια προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί εις βάρος του η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, την οποία προκάλεσαν καταγγελίες πρώην ερωτικών του συντρόφων για δημοσιοποίηση βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, αλλά και ανάλογη καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο , αποφασίστηκε η σύλληψή του.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: