4 Δεκεμβρίου 2021

Super League 2: Σημαντικό «διπλό» στον Βόλο για τον Πιερικό

Σπουδαία νίκη, την πρώτη μακριά από την έδρα του πήρε ο Πιερικός που επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Πιερικός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και πέτυχε γκολ στο 3' λεπτό, αλλά ακυρώθηκε λόγω υπόδειξης οφσάιντ. Ο Ολυμπιακός Βόλου απείλησε στα επόμενα λεπτά με την κεφαλιά του Σιαφά στο 5' λεπτό και με την κεφαλιά του Μπάτροβιτς στο 12' λεπτό. Ο Πιερικός σκόραρε με τον Ζαφειράκη στο 14' λεπτό, ο οποίος έκανε το 1-0 μετά από πλάγιο άουτ του Παντελιάδη.

Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να απειλήσουν στα επόμενα λεπτά κυρίως με την φάση του Σιαφά στο 23' λεπτό, αλλά δεν βρήκα τον τρόπο να νικήσουν τον τερματοφύλακα Γαλάνη και έμεινε το σκορ στο ημίχρονο στο 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο στο δεύτερο ημίχρονο, με πιο σημαντικές φάσεις το σουτ του Βερνάρδου στο 61' λεπτό, το πλασέ του Σιαφά στο 62' λεπτό, αλλά και την μεγάλη ευκαιρία από θέση βολής του Μπάτροβιτς στο 81' λεπτό. Ο Πιερικός έκανε μια καλή φάση με το σουτ του Κριμτζά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι μελανόλευκοι πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Ολυμπιακός Βόλου (Καγιέχα): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Να’α, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Σιαφά, Σκοπελίτης (83′ Κατσούκης), Κιτόκο, Κουντουριώτης (73′ Χατζιπιρπιρίδης), Μπάτροβιτς, Βερνάρδος (76′ Ξύδας).

Πιερικός (Ν. Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Χαρτσιάς, Εμπουσί, Καρανάτσιος (75′ Καρβούνης), Μπουολί (75′ Κριμιτζάς), Σουντάρ, Ζαφειράκης (90+3′ Παπουτζίδης), Χαντζάρας (30′ λ.τ Ίτσιος).


Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου:

Απόλλων Λάρισας – Ηρακλής 0-1

Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός 0-1

Αλμωπός Αριδαίας – Θεσπρωτός 05/12

Νίκη Βόλου – Α.Ο. Ξάνθη 05/12

ΠΑΟΚ Β΄ - Αναγέννηση Καρδίτσας 05/12

Α.Ο. Τρίκαλα – Απόλλων Πόντου 05/12

ΑΕΛ – Βέροια 05/12

Ολυμπιακός Β’ – Πανσερραϊκός 05/12

Ρεπό: Καβάλα



Δεν υπάρχουν σχόλια: