27 Ιανουαρίου 2022

Στην ΕΘΝΙΚΗ ασφαλισμένη η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ και συζητούν την αναλογία της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ που θα καταβληθεί σε κάθε παθόντα


Στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική είναι εξολοκλήρου ασφαλισμένη η “Αττική Οδός”. Αυτό προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες του insurance-eea οι οποίες έρχονται μετά από φημολογίες περί συνασφαλιστικού σχήματος.  Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η ΕΘΝΙΚΗ είναι η ασφαλιστική επιλογή του αυτοκινητόδρομου οπότε και αυτή καλείται να αντιμετωπίσει το θέμα των αποζημιώσεων ή τυχόν άλλων διεκδικήσεων από τους εγκλωβισμένους οδηγούς. Όπως αναφέρουν αρμόδιοι, η ύπαρξη μίας και μόνο εταιρείας και όχι σχήματος συνασφαλιστικού είναι θετικό στοιχείο το οποίο περιορίζει τους συνομιλητές και διευκολύνει την εξέλιξη των διαδικασιών αποζημιώσεων οι οποίες θα πρέπει να καταβληθούν στους παθόντες οι οποίοι έμειναν εγκλωβισμένοι.

Μεταξύ λοιπόν των δύο εταιρειών Αττικής Οδού και Εθνικής συζητείται  ανάληψη του κόστους της κάθε αποζημίωσης των 2.000 ευρώ που είναι γνωστό ότι θα δοθεί.

Από τις ίδιες πληροφορίες προκύπτει ότι οι Νομικές Υπηρεσίες των δύο πλευρών βρίσκονται σε επαφή και διερευνούν το ποσοστό που θα καταβληθεί από την καθεμία, κάτι το οποίο αναμένεται να προσδιοριστεί άμεσα.  Κατά τις ίδιες πληροφορίες η πρόθεση είναι να επιτευχθεί ταχύτητα και αποτελεσματικότητα καθώς και οι δύο πλευρές για δικούς τους λόγους έχουν ισχυρά κίνητρα να αποδείξουν την δυναμική τους, την συνέπειά τους και την αξιοπιστία τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: