12 Ιανουαρίου 2022

Κόπα Άφρικα: Απίθανα πράγματα – Έληξε δύο φορές ματς πριν το 90’!


 Κόπα Άφρικα: Βιαζόταν ο διαιτητής στο Μάλι-Τυνισία να ολοκληρωθεί το ματς και το τελείωσε μία φορά στο 85’ και μία στο 89’ - Η... απαίτηση της CAF να συνεχιστεί το ματς που δε βρήκε σύμφωνους τους Τυνήσιους. 

Εκπληκτικά πράγματα στο Κόπα Άφρικα! Το ματς Μάλι-Τυνησία για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης, περνά στην ιστορία των διαιτητικών bloopers. Αιτία ο ρέφερι της αναμέτρησης. O Tζάνι Σικάζβουε απ’ τη Ζάμπια, τα έκανε μαντάρα. Όχι όμως για τους προφανείς λόγους.

Το ματς ήταν στο 1-0 για το Μάλι, λόγω του πέναλτι που εκτέλεσε ο Κονέ στο 48’. Πέναλτι το λιγότερο αμφισβητήσιμο. Στο 76’ μετά και από εξέταση του VAR, υπέδειξε αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ της Τυνησίας. Με τον τερματοφύλακα του Μάλι να αποκρούει.

Όλα καλά μέχρι εκεί, φυσιολογικά πράγματα. Μόλις συμπληρώθηκε το 85ο λεπτό, ο διαιτητής σφύριξε. Οι πάντες παραξενεύτηκαν. Βλέπετε ήταν τριπλό σφύριγμα. Τι είχε γίνει; Ο τύπος τελείωσε το ματς!

Όπως ήταν λογικό, οι άνθρωποι της Τυνησίας του την έπεσαν για τα καλά! Αποτέλεσμα; Άλλαξε την απόφασή του και συνέχισε το ματς! Μάλιστα στο 87’ απέβαλε λανθασμένα τον Μπιλάλ Τουρέ απ’ το Μάλι. Τα είχε κάνει σαλάτα…

Προφανώς είχε τύψεις για την αποβολή, όταν στο 89’ αποφάσισε να τελειώσει το ματς για δεύτερη φορά, πριν συμπληρωθούν 90 λεπτά. Έτσι, το Μάλι νίκησε 1-0 σε ματς που δε διήρκησε όσο τα υπόλοιπα, με τους Τυνήσιους να τον… κυνηγούν ακόμη!

ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ!

Οι κωμικοτραγικές καταστάσεις δεν ολοκληρώθηκαν με τη λήξη του αγώνα πριν το 90’. Αφού οι παίκτες έφυγαν, πήγαν στα αποδυτήρια, μάζεψαν τα πράγματά τους και οι προπονητές έδιναν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εμφανίστηκαν οι ιθύνοντες της CAF. Απαιτώντας να γυρίσουν οι ποδοσφαιριστές για να παιχτούν 3 λεπτά καθυστερήσεων στο ματς!

Σοκαρίστηκαν οι πάντες, διακόπηκε η συνέντευξη Τύπου. Οι ποδοσφαιριστές απ’ το Μάλι ντύθηκαν και επέστρεψαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο. Οι Τυνήσιοι δεν το έπραξαν όμως. Κι έτσι η κωμωδία που προσβάλει το ποδόσφαιρο, τελείωσε κάπου εκεί…

 .onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: