14 Ιανουαρίου 2022

Τροχαίο στη Βούλα – Το τελευταίο τηλεφώνημα του Τζώρτζη Μονογυιού σε φίλο του


 Η πρώτη βόλτα του πολυτελούς αυτοκινήτου ήταν η μοιραία για τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό, αδελφό της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα.

Η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 21:00 όταν ο οδηγός του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου μάρκας Ferrari, που ήταν στην κατοχή του μόλις για λίγες ώρες, έχοντας αναπτύξει -όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία- ταχύτητα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε επάνω σε δέντρο επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο άτυχος άνδρας εκτοξεύθηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών βρισκόταν και η σύντροφός του, η οποία έχει τραυματιστεί και νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

Ενα άλλο σενάριο θέλει το τροχαίο να έγινε γιατί ο άτυχος 45χρονος άνδρας προσπάθησε να αποφύγει πεζό που επιχειρούσε να περάσει το δρόμο απέναντι, με αποτέλεσμα η Ferrari του να καταλήξει στην προστατευτική νησίδα, να πέσει πάνω σε πινακίδα της περιφέρειας Αττικής και να μετατραπεί, μέσα σε δευτερόλεπτα, σε άμορφη μάζα σιδερικών και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Η Τροχαία του Ελληνικού, που έχει αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στη Βούλα, περιμένει να πάρει απαντήσεις τόσο από τους αυτόπτες μάρτυρες, όσο και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Ο Τζώρτζης Μονογυιός φέρεται να είχε αγοράσει χθες τη Ferrari από αντιπροσωπεία που, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε απόσταση 3,5 χιλιομέτρων από το σημείο της τραγωδίας.

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα λόγια που είπε σε φίλο του λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: