5 Ιανουαρίου 2022

Σέρρες – Θρίλερ με νεκρό άνδρα – Έχει τραύμα από όπλο


 Αναταραχή επικρατεί στην τοπική κοινωνία στην Ορεινή Σερρών, έπειτα από τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα σε δασική περιοχή.

Η σορός του άτυχου άνδρα, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 46 ετών, βρέθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης και σήμανε συναγερμός στις Αρχές.

Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο του Εγκληματολογικού Γραφείου Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, όπου διαπίστωσε ότι το άψυχο σώμα του φέρει τραύμα από όπλο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών, ενώ έχει αποκλειστεί το σενάριο εγκληματικής ενέργειας. Η νεκροψία-νεκροτομή που παραγγέλθηκε αναμένεται να ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια θανάτου του.

Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του 46χρονου

Ο 46χρονος είχε ώρες να δώσει σημάδια ζωής, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία από την πλευρά της οικογένειάς του.

Το πρωί της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου, η αρραβωνιαστικιά του μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών και δήλωσε την εξαφάνισή του. Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του και το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρός.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: