1 Ιανουαρίου 2022

Συναγερμός στο Γαλάτσι: Άνδρας κρατά όμηρο γυναίκα και απειλεί να ανατινάξει την πολυκατοικία

 

Κρίσιμες καταστάσεις στο Γαλάτσι το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, καθώς ένας άνδρας κρατά όμηρο την κοπέλα του και παράλληλα απειλεί όλη την πολυκατοικία με τη χρήση μια φιάλης υγραερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει σπεύσει στο σημείο – το οποίο φέρεται να είναι στην οδό Αλκιβιάδου – ειδικός διαπραγματευτής και λοιπές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ενώ προληπτικά έχει μεταβεί εκεί και πλήρωμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας κρατά όμηρο τη γυναίκα και απειλεί να τινάξει στον αέρα όλη την πολυκατοικία, με τη φιάλη υγραερίου που φέρεται να κρατά στα χέρια του.

Στο σημείο μεταβαίνει διαπραγματευτής

Στο σημείο μεταβαίνει διαπραγματευτής της Αστυνομίας. Μάλιστα, εκεί βρίσκεται και πλήρωμα της Πυροσβεστικής προληπτικά, μήπως χρειαστεί άμεση επέμβαση, ενώ η πολυκατοικία έχει εκκενωθεί προληπτικά.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο δεν γνωρίζουν εάν όντως ο άνδρας έχει στην κατοχή του μπουκάλα υγραερίου, όπως ισχυρίζεται.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αρχική ενημέρωση για το περιστατικό ανέφερε ότι o άνδρας με καταγωγή από τη Βουλγαρία μπήκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου δυο αδερφών που επίσης κατάγονται από Βουλγαρία, και άρπαξε τη μια, με την οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση στο παρελθόν. Την αστυνομία ενημέρωσε η αδερφή του θύματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: