13 Ιανουαρίου 2022

Μεσσηνία – Κριάρι σκότωσε γυναίκα, συγκλονίζουν οι μαρτυρίες


 Σοκ είχε προκαλέσει η είδηση ότι κριάρι σκότωσε γυναίκα στη Μεσσηνία, ενώ συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για το τραγικό συμβάν.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, η άτυχη 64χρονη, που είχε πάει για να ταΐσει τις κότες της όπως έκανε καθημερινά, βρέθηκε χωρίς να το αντιληφθεί απέναντι σε ένα κριάρι που της επιτέθηκε με μανία.

Ο θάνατός της, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, ήταν μαρτυρικός και ανάλογος με εκείνον κτηνοτρόφου στη Γερμανία το 2014, όταν ένα κριάρι έδωσε τη χαριστική βολή σε γυναίκα που ήταν πεσμένη στο δρόμο.

 Ήταν λυμένο το κριάρι

Όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο Μουζάκι του δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία. Το κριάρι που ήταν λυμένο μπήκε από το διπλανό κτήμα και επιτέθηκε στη γυναίκα που δεν είχε περιθώρια διαφυγής.

Όπως είπε στο MEGA ο γαμπρός της άτυχης γυναίκας, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μια σειρά από χτυπήματα στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα.

Οι πρώτοι συγγενείς που έφτασαν στο κτήμα βρήκαν τη γυναίκα αναίσθητη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τη μετέφεραν σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν είχαν περιθώρια να την επαναφέρουν.

Το τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που ένα κριάρι αιφνιδιάσει και επιτεθεί, είχε καταγράψει οδηγός στη Γερμανία, το καλοκαίρι του 2014. Η άτυχη γυναίκα μπαίνει στον δρόμο για να συγκρατήσει το κοπάδι αλλά το κριάρι που βρίσκεται πίσω τη χτυπάει στη μέση και τη ρίχνει στο δρόμο.

Της επιτίθεται ξανά και για λίγα δευτερόλεπτα η άτυχη γυναίκα παλεύει να σηκωθεί. Το κοπάδι βρίσκεται μέσα στη βλάστηση, εκτός δρόμου αλλά το κριάρι που καιροφυλακτεί της δίνει το τελειωτικό χτύπημα, με τις εικόνες να κάνουν τότε τον γύρο των ειδησεογραφικών πρακτορείων.

Στη Μεσσηνία, οι στενοί συγγενείς της 64χρονης είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά. Κάνουν λόγο για μια εγκληματική ανευθυνότητα, αφού όπως λένε αν το ζώο ήταν δεμένο, ο δικός τους άνθρωπος θα ζούσε.

Ο θάνατος της γυναίκας επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους στην περιοχή καθώς πριν από 6 μήνες, είχε σημειωθεί τραυματισμός στο χωριό όταν και τότε ένα κριάρι, είχε ξεφύγει από μαντρί.

Το θέμα ξεχάστηκε και επανήλθε στο προσκήνιο με τον χειρότερο τρόπο. Το χωριό παραμένει ανάστατο με τους συγγενείς της 64χρονης να προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ της φονικής επίθεσης και της απώλειας.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: