8 Ιανουαρίου 2022

Πολάκης – Επιτίθεται κατά του υπουργού Υγείας για τα PCR τεστ με αφορμή τη μητέρα του που περίμενε στο νοσοκομείο

 Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook καταφέρεται εναντίον του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη για το ζήτημα των PCR τεστ στα δημόσια νοσοκομεία. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο θέμα με αφορμή ότι η 83χρονη μητέρα του περίμενε με πολλούς ακόμα ασθενείς για να κάνει ένα τεστ στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Η ανάρτηση Πολάκη

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη (σ.σ. με την ορθογραφία και το συντακτικό που χρησιμοποίησε):

«ΑΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ!!! Αυτή τη στιγμή η μητέρα μου 83 χρόνων,δις εμβολιασμένη, με συμπτωματολογία κοβιντ και υποκείμενα νοσήματα ,με αρνητικό ραπιντ ,είναι έξω από το ΤΕΠ του νοσοκομειου Ρεθυμνου και περιμένει μαζί με άλλους 30-35 ασθενείς να τη δει Γιατρος και να ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ PCR!!!

Από το νοσοκομείο της λένε πως εστειλες στις 31/12/2021 μια απόφαση με την υπογραφή σου που λέει πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο!! Οι άλλοι πρέπει να πανε να κάνουν στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ .Μόνο που τα ιδιωτικά κέντρα ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ,ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ PCR ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΒΙΝΤ !!!

Αλλιώς ,ΕΛΕΕΙΝΕ ,δεν θα υπάρχει μέρος στην Ελλάδα να σταθείς για οτιδήποτε συμβεί σε αυτούς τους ασθενείς από την καθυστέρηση της διάγνωσης!!!!!

ΥΓ στη φωτογραφία αυτό που δείχνει ο φύλακας του νοσοκομειου Ρεθυμνου στους ασθενείς που αναζητούν βοήθεια ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!!!

ΕΛΕΕΙΝΕ ΞΑΝΑ!!!».

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: