12 Ιανουαρίου 2022

Ολοκλήρωση εξαγοράς WIND Ελλάς από UG


 Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Wind, η ολοκλήρωση της εξαγοράς της από τον όμιλο της United αποτελεί μια εξαιρετική εξέλιξη καθώς η ένταξη στον κορυφαίο όμιλο τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη ενισχύει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας, δυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά και εμπλουτίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.  

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την συγχώνευση με την Nova, με στόχο να δημιουργηθεί ένας ισχυρός πόλος επικοινωνίας και τηλεοπτικού περιεχομένου που, με ενοποιημένη στρατηγική, προϊόντα και υπηρεσίες, συνεπείς επενδύσεις και ανάπτυξη συνεργειών, θα αλλάξει το τηλεπικοινωνιακό τοπίο της Ελλάδας και θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο ανταγωνισμό και οφέλη για τους καταναλωτές.

Παράλληλα, ανακοινώνεται και η αποχώρηση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου, Νάσου Ζαρκαλή, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της WIND Ελλάς τον Σεπτέμβριο 2009. Υπό την ηγεσία του, η WIND Ελλάς μετασχηματίστηκε ριζικά και έγινε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τηλεπικοινωνιών της Ευρώπης, με αξιοσημείωτες λειτουργικές και οικονομικές επιδόσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: