27 Φεβρουαρίου 2022

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-0: Στο +13 με σούπερ μπάλα -αποτελέσματα -βαθμολογία


 Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά και τα σημερινά (27/2) αποτελέσματα για την 25η αγωνιστική.

Τρία παιχνίδια περιελάμβανε το σημερινό (27/2) πρόγραμμα της Superleague, με τη «μάχη» για την είσοδο στα play-offs να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ στο Φάληρο και έτσι εκμεταλλεύτηκε πλήρως την απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ, αυξάνοντας τη διαφορά του από τον Δικέφαλο στους 13 πόντους, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν 62, ενώ οι Κρητικοί είναι στους 34, παραμένοντας όμως στο κυνήγι του Αστέρα Τρίπολης για την έκτη θέση.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το Αθηναϊκό ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, καταφέρνοντας έτσι να πλησιάσει κι άλλο την Ένωση στη βαθμολογία, έχοντας πλέον 39 βαθμούς, με την ομάδα του Δημήτρη Γιαννίκη να μένει στους 42 πόντους.

Ο ΠΑΟΚ παρότι προηγήθηκε απέναντι στον Ιωνικό, έμεινε στο 1-1 με την ομάδα της Νίκαιας, και έτσι το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου έχασε έδαφος στο κυνήγι του Ολυμπιακού, όντας πλέον στους 49 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πήρε τον πολύτιμο πόντο φτάνοντας στους 26 βαθμούς και την 11η θέση.w.in.gr/

Δείτε τη βαθμολογία:

*Εκκρεμή η απόφαση για το -6 που έχει επιβληθεί στον Άρη


Δεν υπάρχουν σχόλια: