6 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1: Νίκη με ανατροπή για τον «δικέφαλο»

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1: Νίκη με ανατροπή για τον «δικέφαλο» 

. Ο ΠΑΟΚ πίστεψε στην ανατροπή, έριξε στα σκοινιά τον Παναθηναϊκό σε όλο το β’ μέρος και γύρισε το 0-1 σε 2-1 με Ίνγκασον και Σάστρε.Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Παλάσιος, είχε στον έλεγχό του το ματς, αλλά εμφανίστηκε φοβισμένος στο δεύτερο μέρος και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

Με αφόρητη πίεση απέναντι σε έναν φοβισμένο Γιοβάνοβιτς, που έκλεισε την ομάδα του με τις επιλογές του, ο ΠΑΟΚ γύρισε το ματς με γκολ του Ίνγκασον στο 77′ και του Σάστρε στο 88′, αναγκάζοντας τους πράσινους σε τρίτη σερί ήττα.

Από τη μία υπήρχε μια ομάδα που το μάτι της γυάλιζε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Κι από την άλλη μία ομάδα που έδειχνε στα δικά της μάτια πως δεν πιστεύει πως μπορεί να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Όπως συνέβη πολλές φορές φέτος. Στην Τρίπολη, στον Βόλο, στην Κρήτη. Παιχνίδια στα οποία ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε αλλά είδε τον αντίπαλο να του γυρίζει το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ άλλο που δεν ήθελε. Βρήκε τον Παναθηναϊκό… μπόσικο, τον είδε να γυρίζει προς τα πίσω, να μην κρατάει μπάλα να τα χάνει. Τον… στρίμωξε και γύρισε το ματς μέσα σε 11 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: