19 Φεβρουαρίου 2022

Σπάρτη: 40χρονος Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει 22χρονη στη μέση του δρόμο

 Μια νέα υπόθεση απόπειρας βιασμού, αυτή τη φορά στη Σπάρτη, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας άνδρας 40 ετών επιχείρησε το πρωί της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου να βιάσει μια 22χρονη στη μέση του δρόμου. Η υπόθεση ήδη έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα flynews.gr, ο Εισαγγελέας Σπάρτης άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος του 40χρονου για την απόπειρα βιασμού της γυναίκας στο κέντρο της Σπάρτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε 2 ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Η 22χρονη που εργάζεται σε μαγαζί εστίασης, επέστρεφε από τη δουλειά της. Κάποια στιγμή, σταμάτησε σε ΑΤΜ τράπεζας στην οδό Κ. Παλαιολόγου και αμέσως μετά, συνέχισε να περπατά προς το σπίτι της.

Τότε, αντιλήφθηκε ότι ένας άνδρας από το Πακιστάν την ακολουθούσε. Αμέσως τηλεφώνησε στην φίλη της, καθώς ανησύχησε. Στη διασταύρωση των οδών Λυκούργου και Λεωνίδου, ο άνδρας της άρπαξε το κινητό από τα χέρια και της επιτέθηκε. Σοκαρισμένη η 22χρονη έβαλε τις φωνές, προσπάθησε να διαφύγει από την οδό Λεωνίδου, αλλά ο δράστης ακριβώς έξω από την Στρατιωτική Λέσχη, της επιτέθηκε ξανά. Την έριξε στο πεζοδρόμιο, προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Για καλή της τύχη, η φίλη της είχε προλάβει να φτάσει στο σημείο, με αποτέλεσμα να καταφέρει να απωθήσει τον 4οχρονο. Εκείνη τη στιγμή έφτασαν στην περιοχή και άνδρες της Ασφάλειας Σπάρτης, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί και πέρασαν χειροπέδες τον 40χρονο Πακιστανό.

Ο δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 22 Φεβρουαρίου.

 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: