12 Φεβρουαρίου 2022

Αποκάλυψη: Οι δολοφόνοι του 7χρονου στην Κυψέλη τριγυρνούσαν επί μήνες με το πτώμα του σε τσάντα


Πώς κατασκεύασαν δυο «μνήματα» σε σπίτια που διέμεναν κι άλλα στοιχεία για την φρικαλέα υπόθεση.
Απίστευτο θρίλερ με ένα ζευγάρι, Ελληνίδας και του Πολωνού εραστή της, που κυκλοφορούσαν για πολλούς μήνες ως άστεγοι στους δρόμους της Αθήνας έχοντας σε τσάντα το πτώμα του επτάχρονου γιού της γυναίκας (σσ από τον πρώτο γάμο της) αποκαλύφθηκε μετά από πολυήμερη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Το ζευγάρι μάλιστα που σκότωσε τον επτάχρονο προ πενταετίας βάζοντας στο στόμα του μονωτική ταινία γιατί «ήταν ανήσυχος», είχε κατασκευάσει πρόχειρο «μνήμα»  με τούβλα σε ταράτσα κατοικίας στα Πατήσια όπου διαπράχθηκε κι ο φόνος.

Ακολούθως επειδή μετά έμειναν άστεγοι άρχισαν να κυκλοφορούν με τη σορό του παιδιού στον δρόμο.

Οταν βρήκαν νέα κατοικία στην Κυψέλη κατασκεύασαν πάλι πρόχειρο μνήμα στο εσωτερικό του σπιτιού κι ακολούθως έκλεισαν τα απομεινάρια της σορού του σε εργαλειοθήκη!

Η Ασφάλεια Αττικής εντόπισε το μακάβριο εύρημα και ανακάλυψε την αποτρόπαια πράξη όταν υπήρξαν πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε δύο παιδιά (σσ από τον γάμο της γυναίκας με άτομο επίσης πολωνικής καταγωγής) ένα κοριτσάκι που σήμερα είναι 10 ετών και το εν λόγω αγοράκι που είχε εξαφανισθεί όμως προ πενταετίας.

Η σύζυγος φαίνεται να διατύπωνε τον ισχυρισμό ότι το παιδί είχε μεταβεί στην Πολωνία για να διαμείνει με τον πατέρα του.

Όμως από τους διαβατηριακούς ελέγχους αλλά κι από επικοινωνία με το συγκεκριμένο άνδρα στην Πολωνία ο οποίος είχε άγνοια για την τύχη των παιδιών του, διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν υφίστατο.

Ετσι χθες κλήθηκε η Ελληνίδα κι ο Πολωνός εραστής της στην Ασφάλεια Αττικής (σσ σύμφωνα με αναφορές είναι τοξικομανείς)  όπου μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησαν το έγκλημα κι υπέδειξαν το νέο «μνήμα» του παιδιού τους μέσα στο νέο σπίτι τους.

 in.gr

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: