6 Φεβρουαρίου 2022

Κρήτη: Νέα στοιχεία για την υπόθεση του βιασμού 8χρονης από τον σύζυγο της αδερφής της

Κρήτη: Νέα στοιχεία για την υπόθεση του βιασμού 8χρονης από τον σύζυγο της αδερφής της 

Σοκαρισμένη και οργισμένη είναι η κοινωνία στην Κρήτη για όσα έχουν γίνει γνωστά.Οργή έχει προκαλέσει στην κοινωνία στην Κρήτη η είδηση ότι 45χρονος άνδρας βίαζε την αδερφή της συζύγου του, μια ανήλικη μαθήτρια.Ο 45χρονος κατηγορείται ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις απέναντι στην ετεροθαλή αδερφή της συζύγου της στο Ηράκλειο απ’ όταν ήταν 8 χρονών.

Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία στις 3 Φεβρουαρίου και ανέφερε ότι το κορίτσι είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 45χρονου για τέσσερα συνολικά χρόνια (από το 2016 έως το 2020).

Όλα φαίνεται ότι άρχισαν όταν το κορίτσι ήταν 8 ετών ενώ – όπως αναφέρει η καταγγελία – έως την ηλικία των 12 ετών είχε πέσει θύμα ασέλγειας και κακοποίησης τουλάχιστον 4 φορές.

Τι νεότερο έχει γίνει γνωστό

Όπως αναφέρουν νεότερα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το cretapost.gr, ο 45χρονος συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι Aρχές στο σπίτι του στο οποίο βρήκαν είδη οπλισμού.

Ο ίδιος κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση για την υπόθεση ασέλγειας και κακοποίησης της ανήλικης.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν, πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή και δεύτερου ατόμου στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι διώξεις σε βάρος του 45χρονου

Ο εισαγγελέας την περασμένη Παρασκευή άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 45χρονου για βιασμό, ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: