18 Φεβρουαρίου 2022

Aναγέννηση Σβορώνου-Κατερίνη F.C. 1-0 Έγινε... ΓΑΣ για μία μέρα η Αναγέννηση!/Γ' ΕΠΣ Πιερίας


 Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Κaterini Sport)

Έγινε... ΓΑΣ για μία μέρα η Αναγέννηση Σβορώνου -την ίδια μέρα που ο… official ΓΑΣ έφερνε την πρώτη (λευκή) ισοπαλία στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας!-, επικρατώντας με 1-0 της Κατερίνης FC, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι, του Γιώργου Μπεκιάρη, πέτυχαν μία σημαντική νίκη, ουσίας και εντυπώσεων, με σκόρερ τον Ι. Σκαμπαρδώνη, με... αεροπλανική εκτέλεση φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο, γκολ που του έδωσε τον κλειδάριθμο με το Νο15 στη σειρά «Γκολ της χρονιάς» στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας)!
Οι φιλοξενούμενοι, του Γιάννη Βαρβούτη, είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους από το ξεκίνημα του αγώνα και ήταν πιο απειλητικοί για την αντίπαλη εστία, με πιο χαρακτηριστική στιγμή, την ευκαιρία του Στεφανίδη, από πλεονεκτική θέση, μετά από συνδυασμένη προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος, από την στιγμή που η Αναγέννηση προηγήθηκε στο σκορ, η Κατερίνη FC αύξησε την πίεση και τον αγωνιστικό ρυθμό και προσπάθησε να ισοφαρίσει, δημιουργώντας προϋποθέσεις ευκαιριών και από στατικές φάσεις, την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι, επιχείρησαν, κρατώντας ισορροπία στις γραμμές να βγουν στις αντεπιθέσεις για ένα δεύτερο γκολ, με δύο, τουλάχιστον, αντίστοιχες επικίνδυνες περιπτώσεις. Oι γηπεδούχοι, τελικά, κράτησαν το μηδέν στην άμυνα μέχρι το τέλος και πανηγύρισαν μία πολύτιμη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι, έχασαν έδαφος για να προσεγγίσουν τους πρωτοπόρους.
Highlights:
η παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων περιμετρικά του... κρυφού γηπέδου της Αναγέννησης,
οι διαμαρτυρίες των φιλάθλων και για περιπτώσεις offside και πειθαρχικού ελέγχου, «αυτό είναι άλλο παιχνίδι, το κάνει επίτηδες...», με επιπρόσθετες ειρωνικές αναφορές σε... «κοιμισμένους» και «νύχτες», «βγάλτους κάρτα που σε λένε τι θα κάνεις...», «χ@@@ς πάνω σου...»
ο... «κιτρινισμός», εκτός των άλλων, των προπονητών από τον διαιτητή, «θα βγάλεις κάρτα σε μένα; μπάλα δεν ακουμπάει...» και ανθρώπων των πάγκων (της Κατερίνης FC),
οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες, «θα σε γ@@@, αν με ξαναπατήσεις...»,
οι... οικογενειακές ατάκες προσδοκιών, με ορίζοντα το μέλλον, «τα πόδια αυτά θα μας εξασφαλίσουν, δεν τα χτυπάνε...»
Man of the match: ο σκόρερ της αναμέτρησης, Ι. Σκαμπαρδώνης, για το καταπληκτικό «Γκολ της χρονιάς» Νο15 στο Ερασιτεχνικό Πιερίας (σ.σ. και τον... περιμετρικό πανηγυρισμό, βεβαίως βεβαίως), ο έμπειρος τερματοφύλακας, Ευθυμιάδης, που, με σωστές τοποθετήσεις και έγκαιρες επεμβάσεις, συνέβαλε αποφασιστικά στη διατήρηση του αποτελέσματος και ο Γκούμας, με θαυμαστές τεχνικές δεξιότητες και επελάσεις, δικαιούνται τον τίτλο,
Yellow card: ποιος, αν μπορούσε να διαλέξει, θα επέλεγε νίκη του ΓΑΣ και ισοπαλία της Αναγέννησης; (σ.σ. ναι, ήταν στο γήπεδο και ΝΑΙ, αστειευόμαστε φυσικά...)
Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: