8 Φεβρουαρίου 2022

Εισαγγελέας ερευνά βίντεο του Γ. Σαββίδη που πανηγυρίζει στου Χαριλάου


 Ο Γιώργος Σαββίδης το 2017 φώναζε συνθήματα έξω από το γήπεδο του Αρη - Ο εισαγγελέας ερευνά το ενδεχόμενο υποκίνησης βίας

Στα χέρια του εισαγγελέα που ερευνά τη δολοφονία του Αλκη στη Θεσσαλονίκη, και κατ’ επέκταση την οπαδική βία και τη σύνδεση με την ομάδα του ΠΑΟΚ, βρίσκεται βίντεο με τον Γιώργο Σαββίδη. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, στο εν λόγω βίντεο από το 2017, φαίνεται να πηγαίνει έξω από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Αρη για να κάνει «καζούρα» στους οπαδούς της ομάδας.

Είναι καλοκαίρι του 2017, ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει την Εστερσουντ με 3-1 και ο Γιώργος Σαββίδης, ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ παίρνει το αυτοκίνητό του και πηγαίνει βόλτα στην περιοχή του Χαριλάου.

Ο Σαββίδης φωνάζει συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ ενώ άλλα συνθήματα υπέρ της ομάδας του ακούγονται δυνατά από τα ηχεία του αυτοκινήτου του. Μάλιστα, καταγράφει με το κινητό του όλο το σκηνικό και κάνει ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και επαίρεται για την πράξη του αυτή.

  Το εν λόγω βίντεο βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα που ερευνά και το ενδεχόμενο της υποκίνησης βίας, τόσο από τον κ. Σαββίδη όσο και από άλλους.

Η έρευνα γίνεται με αφορμή τις αιχμές που έχει αφήσει ο δικηγόρος της οικογένειας του Αλκη, Αλέξης Κούγιας, για τον Γιώργο Σαββίδη. 

 Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας, έδειξε σε δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μία φωτογραφία που ανήρτησε ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ, και στην οποία απεικονίζεται ένα μαχαίρι καρφωμένο σε τραπέζι.

«Ο γονείς του μού είπαν να σας δημοσιοποιήσω μία φωτογραφία: αυτή τη φωτογραφία ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει» είπε ο ίδιος, παρουσιάζοντας τη σχετική φωτογραφία.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: