8 Φεβρουαρίου 2022

ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Τζαβέλλα για το «σκουλήκια» που φώναξε στο ματς με τον Άρη

 Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναλαμβάνει την υπόθεση

ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Τζαβέλλα για το «σκουλήκια» που φώναξε στο ματς με τον Άρη

Η συμπεριφορά του Γιώργου Τζαβέλλα στο πρόσφατο Άρης – ΑΕΚ, όταν φώναξε «σκουλήκια» προς τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά την ισοφάριση της Ένωσης, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν.

Έτσι, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ αποφάσισε να επέμβει και να ασκήσει πειθαρχική δίωξη εναντίον του 34χρονου παίκτη, ο οποίος φαίνεται πως δεν θα τη γλιτώσει την τιμωρία.

Το γεγονός, το οποίο έγινε μπροστά στην κάμερα της Nova, από την πρώτη στιγμή δεν άρεσε σε κανέναν και το κατάλαβε και ο ίδιος ο Τζαβέλλας, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση μία μέρα μετά, ζητώντας συγγνώμη. Μια συγγνώμη, όμως, που δεν έκλεισε το θέμα, αφού είχαμε την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωσταντίνου Σπυρόπουλου.

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Γεωργίου ΤΖΑΒΕΛΛΑ διότι επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με λόγο σε βάρος θεατών», αναφέρει η σχετική επίσημη ενημέρωση και πλέον αναμένεται, προσεχώς, η ανακοίνωση για την τιμωρία του παίκτη της ΑΕΚ.

 newsbeast.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: