10 Φεβρουαρίου 2022

Λουτσέσκου: «Συγγνώμη για αυτά που είχα πει, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα»


 Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο μεγάλος νικητής της αποψινής βραδιάς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ λίγο μετά τη νίκη-θρίλερ (2-1) επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την πρόκριση στους ημιτελικούς κυπέλλου, απολογήθηκε στους φίλους της Ένωσης για παλαιότερες δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ζήτησε συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό της «μικρής ομάδας» που είχε απευθύνει προς την ΑΕΚ, μετά το πρώτο ματς στην Τούμπα.

«Το παιχνίδι ήταν μεγάλη μάχη με τον σωστό τρόπο. Η ΑΕΚ πίεζε καλά και μας ανάγκαζε να παίξουμε με βαθιές μπαλιές. Κανείς δεν είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Καμία ομάδα δεν μπορούσε να κοντρολάρει τον ρυθμό μέχρι που μπήκαμε στο τελευταίο 20 λεπτο. Ειναι δύο καλές ομάδες με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Εμείς ήμασταν επικίνδυνοι σε κάποιες φάσεις, η ΑΕΚ κυρίως στα στημένα. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Στο γκολ που δεχθήκαμε, κάναμε λάθος, δεν διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι. Μετά το γκολ όμως, αντίδρασαμε ωραία και αξίζουμε συγχαρητήρια. Κερδίσαμε δύο ντέρμπι μέσα σε τρεις μέρες και χτίζουμε νοοτροπία νικητή. Πανηγύρισα και τα δύο γκολ. Το πρώτο μας χάρισε την πρόκριση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλει να ζητήσω συγγνώμη γι' αυτά που είχα πει και ο κόσμος το πήρε λίγο περίεργα» είπε ο Λουτσέσκου μετά το τέλος του προημιτελικού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ

 ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: