26 Φεβρουαρίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία – Οικονόμου: Αφελής και επικίνδυνη η σιωπή Τσίπρα για τις κυρώσεις στη Ρωσία


Γεωπολιτική σύγχυση καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Οικονόμου
Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για αφελή και επικίνδυνη σιωπή αναφορικά με τις κυρώσεις της Δύσης στη Ρωσία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο κ. Οικονόμου σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι αντιλαμβάνεται μυωπικά μια παγκοσμίων διαστάσεων κρίση και καταλόγισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης γεωπολιτική σύγχυση.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Για πολλοστή φορά ο κ. Τσίπρας υποτάσσει το εθνικό στο κομματικό. Αντιλαμβάνεται μυωπικά μια παγκόσμιων διαστάσεων κρίση για να εξαντλήσει το μένος του εναντίον του Πρωθυπουργού και με τον τρόπο αυτό φτάνει να βρίσκεται σε γεωπολιτική σύγχυση.

»Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές το τελευταίο που χρειάζεται είναι η κομματική αντιπαράθεση, ωστόσο δεν μπορεί να μην σημειωθεί ότι η σιωπή του όσον αφορά το θέμα των κυρώσεων προς τη Ρωσία είναι αφελέστατη και επικίνδυνη, αν δεν είναι ύποπτη. Δίκαιο χωρίς κυρώσεις δεν υπάρχει. Τα υπόλοιπα την Τρίτη στη Βουλή».

 in.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: