13 Φεβρουαρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Θεωρεί ο κ. Μητσοτάκης πως κανείς δεν οφείλει διευκρινίσεις για τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια στους λογαριασμούς στελεχών του;

«Τις αποφάσεις του εισαγγελέα για την αρχειοθέτηση των υποθέσεων των κ. Γεωργιάδη και Αβραμόπουλου, ας τις κρίνουν οι πολίτες και οι συνάδελφοί τους δικαστές. Στα πορίσματα ωστόσο, που είδαν το φως της δημοσιότητας, πέραν της αρχειοθέτησης προκύπτουν ερωτηματικά που δεν μπορεί να μένουν αναπάντητα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός και Αρχηγός της ΝΔ οφείλει να δώσει μια απάντηση: Ο ίδιος θεωρεί πως είναι όλα καλώς καμωμένα;».

Η αξιωματική αντιπολίτευση ρωτά ειδικότερα αν ο κ. Μητσοτάκης «θεωρεί δηλαδή ότι είναι φυσιολογικό και νόμιμο να βρίσκονται στους λογαριασμούς του ενός νυν υπουργού του και αντιπρόεδρου του Κόμματος, 350.000 ευρώ και στου άλλου, πρώην υπουργού και κεντρικού στελέχους του, 1.000.000 ευρώ ‘αδιευκρίνιστα ποσά'». «Θεωρεί ότι κανείς δεν οφείλει διευκρινίσεις για τα αδιευκρίνιστα;», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένει με ενδιαφέρον την απάντησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: