15 Φεβρουαρίου 2022

«Διαζύγιο» με Μάντζιο o Άρης

Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο έπειτα από τη νέα ήττα του Άρη, αυτή τη φορά με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η θητεία του Άκη Μάντζιου στον πάγκο των «κίτρινων» λαμβάνει τέλος, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη.  

Η μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα και οι λίγες - μα όχι ανύπαρκτες - πιθανότητες για είσοδο στα Play Off, ο πρόωρος αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Λαμία αλλά και ο αποκλεισμός από την Αστάνα στα προκριματικά του Conference League, είχαν κάνει αρκετά «βαρύ» το κλίμα για τον Μάντζιο. Ο 52χρονος Έλληνας τεχνικός απολάμβανε τη στήριξη του Καρυπίδη, ωστόσο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ήττα από τον «Αγιαξ της Ηπείρου». Μάλιστα, ο Μάντζιος ουσιαστικά προανήγγειλε το αντίο στους παίκτες του στα αποδυτήρια των «Ζωσιμάδων».  

Απομένουν οι τυπικές ανακοινώσεις για το διαζύγιο, με το όνομα του Απόστολου Τερζή να «παίζει» - και πάλι - για να αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 20/2, 19:30 - «Κλεάνθης Βικελίδης»). Εκτός κι αν ο Θόδωρος Καρυπίδης προλάβει και κάνει το... μπαμ ανακοινώνοντας άλλον, ξένο, προπονητή.  

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

 ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: