20 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ νίκησε (ξανά) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (1-0)


 Στο ίδιο έργο θεατές! Ο ΠΑΟΚ πέρασε ξανά (0-1) από το Ολυμπιακό Στάδιο, βυθίζοντας εκ νέου στην εσωστρέφεια την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ δε σταματά να στήνει… πάρτι στα ραντεβού με την ΑΕΚ. Η Ένωση έχει καταντήσει η καλύτερη πελάτισσα των «ασπρόμαυρων», κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και απόψε (0-1).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, φεύγοντας με το τρίποντο από το Ολυμπιακό Στάδιο. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι στις αναμετρήσεις κόντρα στον δικέφαλο του βορρά, με την τελευταία εντός έδρας «χαρά» να χρονολογείται στις 5 Νοεμβρίου του 2017! Απίστευτο και όμως αληθινό, με τον ΠΑΟΚ να έχει μετατρέψει σε δεύτερο… σπίτι του το ΟΑΚΑ.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν νέο πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Αντόνιο Τσόλακ, με τον Κροάτη να πληγώνει και αυτός με τη σειρά του την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Μετά και από τον αποψινό θρίαμβο στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο ΠΑΟΚ μείωσε την απόσταση από τον Ολυμπιακό στους 10 βαθμούς. Από την άλλη, η ΑΕΚ, βυθίζεται ξανά στην εσωστρέφεια και θα δώσει μάχη για να μη χάσει το τρένο της Ευρώπης. Στην τρίτη θέση και στο +1 από τον Άρη, προβλέπεται «πόλεμος» μέχρι και τη λήξη των playoffs…

Δεν υπάρχουν σχόλια: