22 Μαρτίου 2022

Δόξα 10 Μοσχοχωρίου-Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-3 Τραπέζι στον "Καρρά" με Φωκαϊδη!/Β' ΕΠΣ Πιερίας


 Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (ΚateriniSport.gr)

Tραπέζι με... μπουκάλι στοίχημα στον «Καρρά» κέρδισε η Πίνδος Άνω Αγιάννη, με αντίπαλο τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου, χάρη στον... Φωκαΐδη, που πέτυχε δύο γκολ στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας (3-0).
Οι γηπεδούχοι, αγωνιζόμενοι με πολλές και σημαντικές απουσίες, απώλεσαν την «Ευκαιρία της Χρονιάς» Νο1 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας) στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, γεγονός που μπορούσε, υπό προϋποθέσεις, να αλλάξει τα δεδομένα στον αγώνα. Καθοριστική, πάντως, στάθηκε και η επίμαχη φάση «πέναλτι», σε «χέρι» αμυντικού, «βάλτο λίγο VAR, βάλτο λίγο...», που ζήτησαν επίμονα οι ποδοσφαιριστές του Μοσχοχωρίου, με το σκορ στο 2-0 σε βάρος τους, στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι, του Γιάννη Τσιβαλίδη, πέτυχαν δύο γκολ με τον Φωκαΐδη, με κεφαλιά, από σέντρα διαβήτη και σουτ -από υπέροχη κάθετη πάσα του Κότσι- αντίστοιχα, πριν τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου, ενώ ο ίδιος είχε προειδοποιήσει και νωρίτερα τους αντιπάλους του. Το Μοσχοχώρι απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Β. Εφραιμίδη, με τον τερματοφύλακα Μυρωτή να αποκρούει σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν περισσότερους χώρους και έχασαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Ο Φωκαΐδης ήταν αυτός που έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στην αντεπίθεση, με... διπλό δοκάρι και απόκρουση του Μπούτα, να ολοκληρώσει το χατ τρικ. Δεν έγινε το ίδιο με τον Καρρά, του Άνω Αγιάννη, που σημείωσε το τελικό 3-0 με καταπληκτική ατομική ενέργεια και τελείωμα, έχοντας περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά πριν.
Ηighlights:
η επίμαχη φάση του «πέναλτι» υπέρ του Μοσχοχωρίου, «γιατί δεν το δίνεις; έλεος, ρε παιδιά, 2-0 είναι..., όχι, δε σταματάω, το τραβάς, το τράβηξες;» (σ.σ. όχι που θα το αφήναμε και δε θα το τραβούσαμε...)
οι χαμένες ευκαιρίες του Κότσι και του Lleshaij του Άνω Αγιάννη,
η περιπετειώδης αλλαγή του Καρρά του Άνω Αγιάννη στα τελευταία λεπτά, οι επικές... διαπραγματεύσεις και η... έκθεση στον ήλιο του προπονητή, με το γκολ... καριέρας που πέτυχε...
Μan of the match: ο Φωκαΐδης τείνει να εξελιχθεί στο next big thing της Πίνδου Άνω Αγιάννη και με δύο γκολ και θαυμαστή συνολική απόδοση δικαιούται τον τίτλο μαζί με τον... Καρρά για το τραπέζι και το μπουκάλι (σ.σ. αν δεν ήταν τόσο υψηλό το επίπεδο του πρωταθλήματος και της... σειράς "Γκολ της Χρονιάς" στο Ερασιτεχνικό Πιερίας, θα είχε ήδη πάρει θέση...)
Υellow card: στον εργασιακό μεσαίωνα που ζούμε και δεν επιτρέπει σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να απουσιάζουν από την εργασία τους για την αγαπημένη τους ασχολία το Σάββατο...
Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: