17 Μαρτίου 2022

Όλυμπος Αγ.Σπυρίδωνα-Απόλλων Λιτοχώρου 2-3 Mε τρεις χιονόμπαλες απ' τον Όλυμπο!VIRAL/Β' Πιερίας 12-3


Του δημοσιογράφου Nίκου Κολίτση (ΚateriniSport.gr)

Με τρεις... χιονόμπαλες από τον Όλυμπο (3-2) έφυγε από τον Άγιο Σπυρίδωνα ο Απόλλων Λιτοχώρου, σε μια viral αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού, στάθηκε η επίμαχη φάση πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής, «μπράβο συγχαρητήρια», υπέρ του Αγίου Σπυρίδωνα, με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Λιτοχώρου, στο πρώτο ημίχρονο, με πρωταγωνιστή τον Μπουτογιάννη, «τραβάει και η κάμερα, δεν μπορούσαν να του πουν ότι τραβάει κάμερα...» και η... επανάληψη της πρώτης αλά... Πανένκα εκτέλεσης πέναλτι, με υπόδειξη του βοηθού.
Οι φιλοξενούμενοι, του Χρήστου Χασιώτη, άνοιξαν το σκορ, λίγο μετά το μισάωρο, με ευθύβολο σουτ του Ζήνδρου, μετά από αμυντική απόκρουση, σκορ με το οποίο έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, λίγο μετά το ξεκίνημα, ο Άγιος Σπυρίδωνας ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαμίχα σε 1-1, με τη... δεύτερη προσπάθεια. Το Λιτόχωρο πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, λίγα λεπτά αργότερα με τον Ζηνέλη, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν απάντηση με τον Τσουρέκα από κεφαλιά-ασίστ του Μπαμίχα (2-2), εκ νέου, ο οποίος, πάντως, έχασε την «ευκαιρία του αγώνα», να βάλει την ομάδα του σε τροχιά play off, αστοχώντας από πλεονεκτική θέση, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Μητρόπουλο να αποκρούει σε πρώτο χρόνο... Τελικά, ο Κουκουνάρας του Λιτοχώρου ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, με το γκολ που πέτυχε, από κεφαλιά ασίστ του Ζηνέλη, δεκαπέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, που διεκδίκησαν μέχρι το τέλος την... τρίτη ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα.
Highlights:
η επίμαχη φάση του πέναλτι υπέρ του Αγίου Σπυρίδωνα και η διπλή επανάληψη της εκτέλεσής του, που μας έχετε ζητήσει επίμονα να απομονώσουμε σε ξεχωριστή φάση, γεγονός που μας... αναγκάζει να πράξουμε ανάλογα (σ.σ. άλλο που δε θέλουμε, δηλαδή...)
οι διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών και τον φιλάθλων και των δύο ομάδων για τις διαιτητικές αποφάσεις και τον πειθαρχικό έλεγχο,
οι ατάκες των φιλάθλων, «τραβάει και η κάμερα, δεν μπορούσαν να του πουν ότι τραβάει κάμερα...», «από αντίπαλο είναι, από αντίπαλο, 100 χρόνια επόπτης είσαι...»
Last, but not least, "Μήτσο, μπέρδεψες το παντελόνι ρε, λάθος νούμερο έβαλες παντελόνι ρε, δεν είναι σιδερωμένο, μας έχεις κάνει ρεζίλι, ρε φίλε, είκοσι πάνω, δεκαεννιά κάτω, απόκλιση έχεις;" (σ.σ. είστε ακόμα όρθιοι ή πέσατε κάτω;)
Man of the match: ο Ζηνέλης μπορεί να μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν αυτός που σκόραρε το δεύτερο καθοριστικό γκολ και μοίρασε την ασίστ στο τρίτο και μαζί με τον σκόρερ του τρίτου γκολ, Κουκουνάρα, δικαιούνται τον τίτλο του πολυτιμότερου,
Yellow card: "Mνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος..."
Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: