5 Μαρτίου 2022

Θεοδωρικάκος: Συνελήφθησαν οι δράστες της απαγωγής του επιχειρηματία μέσα σε 24 ώρες από την απελευθέρωσή του

Κάνουμε πράξη παντού το σύνθημα “ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού”, υπογράμμισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε δηλώσεις που έκανε σήμερα από τη ΓΑΔΑ, όπου έσπευσε προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι η ΕΛ.ΑΣ. πέτυχε την απελευθέρωση του απαχθέντος επιχειρηματία και τη σύλληψη των δραστών, που έκαναν την απαγωγή, μέσα σε 24 ώρες από την απελευθέρωσή του.

“Είναι σπουδαίο και για την Πολιτεία και για τους πολίτες να αισθανόμαστε ότι η αστυνομία κάνει τη δουλειά της αποτελεσματικά”, τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή την εξιχνίαση υποθέσεων που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη, δίνοντας συγχαρητήρια στην Αστυνομία για την ταχύτητα και τον επαγγελματισμό, που έχει επιδείξει.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα, στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη, στην εξιχνίαση της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα μέσα σε 48 ώρες, στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία και στην εξιχνίαση της μεγάλης ληστείας σε χρηματαποστολή στην Αθήνα. “Συνεχίζουμε δυναμικά με σχέδιο, σκληρή δουλειά ενάντια σε κάθε απειλή που αφορά στην ασφάλεια των πολιτών και της πατρίδας μας”, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

 .enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: