18 Μαρτίου 2022

Βατανιακός-Αναγέννηση Κολινδρού 3-1΄Έστειλε το τσακάλι στο δάσος


του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (ΚateriniSport.gr)

Έστειλε στο δάσος το «τσακάλι» του Κολινδρού ο Βατανιακός επικρατώντας με 3-1 -συμπληρώνοντας, παράλληλα, δέκα σερί νίκες-, σε μια viral αναμέτρηση στη... Ζάκυνθο (σ.σ. αυτό τώρα πώς να σας το εκλογικεύσουμε, όταν δεν είσαστε στο γήπεδο, μας λέτε;), για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, παρουσία του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου παρακαλώ!
Ο Βατανιακός, του Γιώργου Ποτουρίδη, ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Λαζαρίδη, από ασίστ του Τσιώμη, στην πρώτη τελική του στην αντίπαλη εστία και να διπλασιάσει τα τέρματά του με κεφαλιά του... πρώην συμπαίκτη του τερματοφύλακα Τόλιου, Λιόλιου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ν. Μυστρίδη, πριν τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου.
Η Αναγέννηση Κολινδρού, του Ηλία Μποταΐτη, απώλεσε την τέταρτη θέση από τον Ατρόμητο, με την ήττα από τον Βατανιακό και έχει, πλέον, στραμμένη την προσοχή της στον αγώνα κυπέλλου με τον ίδιο αντίπαλο για να διεκδικήσει την είσοδό της στον τελικό του θεσμού. Στο πρώτο ημίχρονο, πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους με την ευκαιρία του Β. Καμπερίδη, απόρροια οργανωμένης ομαδικής προσπάθειας. Ο ίδιος έγινε «κόκκινο πανί» για τους γηπεδούχους, μετά από το επεισόδιο της αντιπαράθεσης με τον Δερμίση -που δέχτηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, «σήμερα έπεσες στα μάτια μου»-, με τον τελευταίο να διατείνεται ότι προκλήθηκε λεκτικά. Αυτό ήταν που άνοιξε, τρόπον τινά, τους ασκούς του Αιόλου και λίγο αργότερα Κατσάρας και Τόλιος έγιναν πρωταγωνιστές νέου επεισοδίου, με εμπλεκόμενους και συμμετέχοντες σχεδόν άπαντες after, με την κατάσταση να τίθεται εκτός ελέγχου, κυριολεκτικά και μεταφορικά και Β. Καμπερίδη στο sequel, «-κόκκινη είναι απευθείας», «-ηρεμήστε λίγο, όχι και κόκκινη...).
Φυσικά πάντα στο ερασιτεχνικό (Πιερίας) δεν υπάρχει... ταβάνι στην απώλεια του ελέγχου, όπως έχετε διαπιστώσει, ιδίως τη φετινή χρονιά, με αποτέλεσμα στο ημίχρονο, για να μην πλήξει κανείς και καμία, να διαδραματιστούν σκηνές απείρου κινηματογραφικού κάλλους, με απίστευτους διαλόγους on air, ανάμεσα σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου, με επίκεντρο, μεταξύ άλλων, τη... Ζάκυνθο και ό, τι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει στο παρελθόν και στο παρόν, εκτός του... «Ναυαγίου» της!
Στο δεύτερο ημίχρονο, το ενδιαφέρον είχε ήδη μετατοπιστεί οπουδήποτε αλλού, εκτός του αγωνιστικού χώρου, με τον Κολινδρό να προσπαθεί να πετύχει ένα γκολ για να επιστρέψει στο παιχνίδι και να γίνεται πιο απειλητικός για την αντίπαλη εστία. Ο Βατανιακός ήταν αυτός, όμως, που πέτυχε το τρίτο γκολ με τον Τσιώμη, από κεφαλιά ασίστ του συμπαίκτη του, ένα τέταρτο πριν τη λήξη, καθιστώντας διαδικαστικά τα εναπομείναντα λεπτά. Η Αναγέννηση κατάφερε, πάντως, με τον Χ. Καμπερίδη να μειώσει σε 3-1, «χωρίς λόγο είστε όλοι ασόβαροι...»
Ηighlights: οι επίμαχες φάσεις, οι περιπτώσεις offside, "ό,τι σου λένε σφυρίζεις; νύχτα, ε νύχτα..." και πέναλτι και ο πειθαρχικός έλεγχος, τα... αμυντικά τρακαρίσματα, οι διαμαρτυρίες, οι αντεγκλήσεις και οι διάλογοι ποδοσφαιριστών,
«μην τον παίρνεις την μπάλα το έντεκα, θα διαμαρτυρηθεί...»
Man of the match: Ρ. Μυστρίδης, Ν. Μυστρίδης (1 ασίστ) και Τσιώμης (1 ασίστ), ξεχώρισαν από τους νικητές και δικαιούνται τον τίτλο του πολυτιμότερου,
Yellow card: "γιατί με αδικείς έτσι, ρε φίλε; μπάλα βρίσκω ρε..."
Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: