6 Μαρτίου 2022

ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 51ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


 Με πλήρη σύνθεση συνεδρίασε για πρώτη φορά η Καλλιτεχνική Επιτροπή του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου. Τη  θεσμοθετημένη από το καταστατικό επιτροπή, την οποία διορίζει κάθε χρόνο το Δ. Σ του ΟΡΦΕΟ, φέτος αποτελούν οι:

Γρηγόρης Παπαχρήστος, πρόεδρος ΟΡΦΕΟ

Γιώργος Χανδόλιας, Καλλιτεχνικός Δ/ντής

Γιώργος Τσιαλός, πρόεδρος ΟΠΠΑΠ δήμου Κατερίνης

Γρηγόρης Μητσοκάπας, εκπρ. Εστίας Πιερίδων Μουσών

Μάτα Κούρτη,  εκπρ. Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης

Χάιδω Παπαχατζή, γραφίστρια

Νίκος Γραίκος, ιστορικός τέχνης

Ο πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ, στην αρχή της συνεδρίασης, αναφέρθηκεστους στόχους που θέτει η διοίκηση για το 51ο Φεστιβάλ Ολύμπου, ενώ ο Καλλιτεχνικός Δ/ντής παρουσίασε το πλαίσιο του καλλιτεχνικού προγράμματος του φετινού φεστιβάλ, επισημαίνοντας,«Με την προϋπόθεση ότι όλα θα είναι καλά το φετινό καλοκαίρι,  το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι πλήρες και πλούσιο και επί πλέον θα περιέχει καινοτόμες καλλιτεχνικές δράσεις σε νέους εμβληματικούς χώρους της Πιερίας».

Στη συνέχεια τα μέλη της Καλλιτεχνικής Επιτροπής εξέφρασαν τις δικές απόψεις και προτάσεις. Στη συνεδρίαση μετείχε και ο διοικητικός Δ/ντής του ΟΡΦΕΟ, Νίκος Λακασάς. Κλείνοντας τη διαδικασία της πρώτης συνεδρίασης, ο πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ, ευχαρίστησε τα μέλη για τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους και επεσήμανε πως θα χρειαστούν αρκετές συνεδριάσεις και συζητήσεις για να διαμορφωθεί ένα αξιόλογο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, για το οποίο τον τελευταίο λόγο έχει το Δ.Σ. του ΟΡΦΕΟ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: