9 Μαρτίου 2022

Άνοιξε η αυλαία της Έκθεσης για την 90χρονη διαδρομή του Ε.Ο.Σ Κατερίνης - Η Έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης & του Οργανισμού Πολιτισμού, στο Κέντρο Τεχνών "Εννέα Μούσες" (πρώην οικία Τσαλόπουλου)


 Η Έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης & του Οργανισμού Πολιτισμού, στο Κέντρο Τεχνών "Εννέα Μούσες" (πρώην οικία Τσαλόπουλου)

  Τα 90 χρόνια ιστορίας του Ε.Ο.Σ Κατερίνης, «φωτίζει» η έκθεση φωτογραφίας, κειμηλίων και εγγράφων: "Ταξίδι στο παρελθόν", η οποία εγκαινιάσθηκε χθες το βράδυ, στο Κέντρο Τεχνών "Εννέα Μούσες" (πρώην οικία Τσαλόπουλου), από τον πρόεδρο του Ε.Ο.Σ Θεόδωρο Τεκερίδη, τον Αντιδήμαρχο Κατερίνης Γιάννη Μπεινά (ως εκπρόσωπο του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου), τον πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Γεώργιο Τσιαλό, παρουσία εκπροσώπων φορέων, συλλόγων, μελών και φίλων του Ε.Ο.Σ.

Η έκθεση περιλαμβάνει σπάνιο φωτογραφικό υλικό, έγγραφα ντοκουμέντα και κειμήλια από το αρχείο του συλλόγου, που αποτυπώνουν και καταγράφουν με μοναδικό τρόπο την ιστορική εξέλιξή του.

Η έκθεση, θα διαρκέσει έως τις 31 Μαρτίου, ενώ το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00. Επίσης, το Σαββατοκύριακο από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Ε.Ο.Σ Κατερίνης, ενώ η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης και του ΟΠΠΑΠ.

Ήδη σχολεία της πόλης, εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον να επισκεφτούν την έκθεση, κατόπιν συνεννόησης (τηλ.6977587345 Θεόδωρος Τεκερίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: