4 Μαρτίου 2022

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Υπό την «επιτήρηση» του Ανθρωποκτονιών Αττικής το μνημόσυνο


 Η προληπτική και «αθέατη» παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. έχει την εξήγησή της.

Κάτω από την διακριτική επιτήρηση της Αστυνομίας θα τελεσθεί την Κυριακή στην Πάτρα το 40νθήμερο μνημόσυνο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά και των δύο άλλων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ιριδας, που έφυγαν νωρίτερα από τη ζωή, υπό συνθήκες που διερευνώνται πλέον από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η προληπτική και «αθέατη» παρουσία της ΕΛΑΣ έχει την εξήγησή της. Είναι γνωστό ότι η υπόθεση των «μυστηριωδών» θανάτων έχει συνταράξει την κοινή γνώμη και έχει εξάψει την φαντασία πολλών, που τοποθετούνται αναλόγως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί «βλέπουν» πίσω από το τριπλό δράμα «εγκληματική ενέργεια» κι έχουν προχωρήσει σε στοχοποίηση, παρ’ ότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της Προκαταρτικής Εξέτασης

Ηδη μια σημαντική μερίδα του κοινού είναι ερεθισμένη και ρέπει στην αυτοχειρία, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την ΕΛ.ΑΣ, η οποία για ν’ αποφύγει ανεπιθύμητες καταστάσεις, λαμβάνει τα μέτρα της.

Διόλου απίθανο την ώρα του μνημοσύνου να βρίσκονται στον περίβολο και πέριξ του ναού Αγίου Ελευθερίου και άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής.

Τέλος, υπάρχει πρόβλεψη και για τον τρόπο που θα εργασθούν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί τηλεοπτικών συνεργείων, οι οποίοι προβλέπεται να καλύψουν το γεγονός!

 in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: