1 Μαρτίου 2022

«Τέλος» από την ΑΕΚ ο Γιαννίκης

 Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστό ότι στην ΑΕΚ δρομολογούνται ραγδαίες εξελίξεις, ο Αργύρης Γιαννίκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον 41χρονο προπονητή και την αντικατάσταση του από τον τεχνικό της ΑΕΚ Β, Σωκράτη Οφρυδοπουλο

. Κι αν η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη, λόγω των εξαιρετικών εντυπώσεων που έχει αφήσει ο Οφρυδόπουλος στο πρωτάθλημα της Super League 2, έκπληξη αποτέλεσε η επιλογή του συνεργάτη του. Αυτός θα είναι ο Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν υπεύθυνος δικτύου των ακαδημιών της ΑΕΚ. Οι δυο τους αναλαμβάνουν ως υπηρεσιακοί καθώς η Ένωση μπαίνει και επίσημα στην αναζήτηση προπονητή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη, τον ευχαριστεί για τους πέντε μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και εύχεται στον Έλληνα προπονητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας μας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με συνεργάτη του τον Ηλία Κυριακίδη».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: