20 Μαρτίου 2022

Μαρτυρία-φωτιά για το θρίλερ στην Πάτρα: Τι λέει πρόσωπο “κλειδί” που έζησε από κοντά τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας


 Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται καθημερινά για τον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, μέσα σε τρία χρόνια.

Η εφημερίδα «Μπαμ» έφερε στο φως τη μαρτυρία εργαζόμενης στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν επί τρεις μήνες η 9χρονη Τζωρτζίνα. “Η μητέρα των παιδιών, αν και απουσίαζε όλες τις νύχτες και τηρούσε μία τυπική και ψυχρή στάση, όσο η 9χρονη κορούλα της νοσηλευόταν διασωληνωμένη, έδειξε μία ανεξήγητη αγωνία και τρόμο όταν ήταν να γίνει η αποσωλήνωσή της παρότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την ζωή του κοριτσιού”.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το ιστορικό και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, μέχρι και τις 8 Απριλίου 2021, δηλαδή λίγες μέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Ίριδας, η Τζωρτζίνα ήταν ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Στο Καραμανδάνειο εισήχθη με αναφερόμενους σπασμούς από τη μητέρα της στις 8 Απριλίου. Έπειτα από τριήμερες εξετάσεις οι οποίες δεν κατέγραψαν το παραμικρό, το κορίτσι θα έπαιρνε εξιτήριο. Μετά ακολούθησε η ανακοπή.

“Στις 11 Απριλίου υπέστη την ανακοπή στο Καραμανδάνειο. Την βρήκαν με μυδρίαση που σημαίνει θάνατος. Αυτό σημαίνει ότι ήταν για μερικά λεπτά χωρίς οξυγόνο. Μέσα σε μισό λεπτό κάποιος μπορεί να ειδοποιήσει τους γιατρούς αν συμβεί κάτι. Αυτό σημαίνει ότι το παιδί ήταν πεθαμένο τουλάχιστον πέντε λεπτά πριν” αναφέρουν στην εφημερίδα πρόσωπα τα οποία επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, καθώς αναμένεται να καταθέσουν για την υπόθεση.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε από το Καραμανδάνειο στη ΜΕΘ Παίδων, διασωληνωμένο σε πολύ βαριά κατάσταση.

 Είκοσι μέρες μετά την παραμονή του στη ΜΕΘ το κοριτσάκι αποσωληνώθηκε. Σύμφωνα με εργαζόμενη του νοσοκομείου που μίλησε στη “Μπαμ” οι θεράποντες ιατροί εσκεμμένα δεν είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο η Τζωρτζίνα να μιλήσει. “Την ημέρα της αποσωλήνωσης η μητέρα, που ήταν ψύχραιμη όλο το προηγούμενο διάστημα, έδειχνε ένα μεγάλο άγχος, παρότι δεν υπήρχε κίνδυνος πλέον για τη ζωή του παιδιού καθώς η διαδικασία ήταν ελεγχόμενη” συμπλήρωσε.

“…Έδειχνε έντρομη, είχε γουρλώσει τα μάτια και κοιτούσε πότε τους γιατρούς πότε τους νοσηλευτές. Δεν ήταν συμπεριφορά που είχε τις άλλες φορές, φαινόταν τρομαγμένη, ήταν ανήσυχη. Τώρα καταλαβαίνουμε το γιατί, αγωνιούσε το παιδί μπορούσε να ξυπνήσει και να μιλήσει… Όταν η Τζωρτζίνα αποσωληνώθηκε και διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, η μητέρα της επέστρεψε στην προηγούμενη ψύχραιμη κατάστασή της.  Συνέχισε να κάνει τις τυπικές επισκέψεις πρωί – απόγευμα, τυπικά  μισή ώρα” λένε μάρτυρες της υπόθεσης.

“Έκανε τα μπάνια της, το πρωί μας έλεγε «δεν θα έρθω το απόγευμα έχω κάποια δουλειά» και μετά ανέβαζε φωτογραφίες στα social media, που ήταν με τον Μάνο στην θάλασσα και έκαναν μπάνιο, ή έβγαιναν το βράδυ στο μαγαζί που τραγουδούσε αυτός”, συμπλήρωναν.enikos.gr

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: