31 Μαρτίου 2022

Πάτρα: Όταν ο γάμος της Ρούλας και του Μάνου έγινε «πρωτοσέλιδο» στις εφημερίδες

Πάτρα: Όταν ο γάμος της Ρούλας και του Μάνου έγινε «πρωτοσέλιδο» στις εφημερίδες
Οι στιγμές με τον 30χρονο πατέρα να μαθαίνει στην κόρη του ποδόσφαιρο και εκείνη χαρούμενη να σουτάρει ραγίζουν καρδιές«Οι ματιές τους συναντήθηκαν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Εκεί ένιωσαν το πρώτο τους σκίρτημα και λίγους μήνες μετά ήρθε στη ζωή τους ο καρπός του έρωτά τους». Με αυτά τα λόγια παρουσιάζει ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Η Γνώμη» το ολοσέλιδο αφιέρωμα για τον γάμο της Ρούλας και του Μάνου που έγινε στις 4 Οκτωβρίου του 2014.

Ένας έρωτας που έβαλε «Γκολ στην Ευτυχία!», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, με πολλές στιγμές από τον γάμο τους.

Φωτογράφιση ακόμα και στο τέρμα του γηπέδου, με την Ρούλα να «σκοράρει» στην καρδιά του Μάνου και την μικρή Τζωρτζίνα να κρατάει την μπάλα.

Ο 30χρονος πατέρας θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Πάτρας. H αγάπη της οικογένειας για το ποδόσφαιρο ήταν τόσο μεγάλη που την εμφυσήσαν και στην πρωτότοκη κόρη τους, τη Τζωρτζίνα.

«Ο Μάνος ενδιαφερόταν πολύ για τα παιδιά του. Έτρεχε για τα παιδιά του και μου έλεγε, ότι τα θέλω όλα, ό,τι μπορώ να τους προσφέρω περισσότερο. Φωτογραφίες τα έβγαζε πάρα πολλές γιατί έλεγε αυτές οι στιγμές, δεν θα έρθουν πάλι, κάθε στιγμή κάθε ηλικία είναι διαφορετική, έτρεχε, έτρεχε για τα παιδιά του» δήλωσε φίλη του Μάνου.

Από φωτογραφίες που αναρτούσε η μητέρα με την 9χρονη με ποδοσφαιρικές φανέλες και βραδιές με ποδόσφαιρο και πίτσα στο σπίτι, μέχρι και στις αθλητικές ακαδημίες που πήγαινε με τον πάτερα της. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ο καλύτερος δάσκαλος της Τζωρτζίνας ήταν ο πατέρας της…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: