23 Μαρτίου 2022

Πάτρα: «Όλη την ώρα από κάπου έμενε έγκυος, πήγαινε έκανε εκτρώσεις», λένε για τη μητέρα

 
Oι μαρτυρίες που φτάνουν στο Live News για την Ρούλα Πισπιρίγκου δίνουν νέες διαστάσεις στην υπόθεση και προκαλούν αίσθηση.

Σαν μια ψυχρή γυναίκα με εμμονικές συμπεριφορές με τους εκάστοτε συντρόφους της και πολλά σκοτεινά σημεία στη σχέση της με τον σύζυγό της, περιγράφουν φίλες και γειτόνισσες τη μητέρα των τριών άτυχων παιδιών από την Πάτρα, που έχασαν τη ζωή τους σε διάστημο μικρότερο από τρία χρόνια και χωρίς συγκεκριμένη ιατρική εξήγηση.

Οι μαρτυρίες αυτές προέρχονται από άτομα που έζησαν την Ρούλα Πισπιρίγκου από τα μαθητικά της χρόνια και παρουσίασε αποκλειστικά το Live News στο MEGA.

«Η Ρούλα με την αδελφή της πραγματικά μεγάλωσαν εδώ απέναντί μας, στη γειτονιά, με τον παππού και την γιαγιά, τους γονείς της μαμάς της», ανέφερε η γειτόνισσα της 33χρονης.

«Ήταν ψυχρή από μικρό παιδί»

Η γυναίκα που θυμάται την Ρούλα από μαθήτρια, την περιγράφει σαν ένα κορίτσι που ήθελε διαρκώς να τραβά την προσοχή: «Η Ρούλα πραγματικά είναι ένα κορίτσι που ήθελε να φαίνεται πάντα, δημιουργούσε ίντριγκες ακόμα και με τον ίδιο της τον εαυτό. Το είδα αυτό, ότι ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη γενικά αυτή η κοπέλα, ήταν αγέλαστη, αλλά δεν το έζησα το παιδί, δηλαδή μην πω έστω και μία λέξη παραπάνω από ό,τι ξέρω και θα έπρεπε να πω. Ήταν μία κοπέλα ψυχρή, ανέκαθεν από μικρό παιδί και η αδελφή της. Πώς να το χαρακτηρίσω; Όχι αγέλαστα παιδιά, πώς να το πω βρε παιδί μου, αδιάφορα. Σαν χαρακτήρες, αυτές οι κοπέλες, αδιάφορες. Αυτό όμως που έχει προκύψει τώρα, εντάξει κοντεύουμε να τρελαθούμε».

Τα όσα αποκαλύπτει φίλη της, σοκάρουν τόσο για τον χαρακτήρα της 33χρονης, όσο και για τα διάφορα προβλήματα υγείας, που έλεγε στις φίλες της ότι είχε, αλλά και για τις απανωτές αμβλώσεις που έκανε από μικρή ηλικία.

«Η γυναίκα αυτή έχει κάνει πολλές εκτρώσεις, έχει συναναστραφεί με πάρα πολλούς άνδρες. Για να κρατήσει τα αγόρια που είχε γενικότερα, έκανε πολλά σκηνικά του τύπου ότι είναι άρρωστη και τέτοια. Γνωρίζω απλά ότι έχει κάνει ή 5 ή 6 και της είχε πει ο γιατρός ότι δεν πρέπει να μπει στη διαδικασία να κάνει παιδί, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει παιδί, αλλά τελικά έκανε», αναφέρει.

 Όλη την ώρα από κάπου έμενε έγκυος, πήγαινε έκανε εκτρώσεις»

Τα όσα εκμυστηρεύτηκε σε μια φίλη της για τις εκτρώσεις που είχε κάνει, αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, τα επιβεβαιώνει και η γειτόνισσά της, που έζησε από πρώτο χέρι τα όσα βίωνε η μητέρα των τριών παιδιών.

«Η κοπέλα, όμως, η Ρούλα, εγώ γνώριζα όλα αυτά τα χρόνια – αυτά σαν ακούσματα από την γειτονιά, γιατί είναι μέσα στη γειτονιά μας – ότι η κοπέλα πραγματικά είχε περάσει καρκίνους, είχε περάσει διάφορα, είχε κάνει… είχε τάσεις αυτοκτονίας, είχε κάνει δύο απόπειρες. Όλη την ώρα από κάπου έμενε έγκυος, πήγαινε έκανε εκτρώσεις, μία ανακατεμένη κατάσταση», συμπληρώνει η γειτόνισσα της μητέρας.

Οι περιπέτειες υγείας της και το «δράμα» που την ακολουθούσε ήταν γνωστά στον κοινωνικό της περίγυρο, με την είδηση του ερχομού της Τζωρτζίνας να προκαλεί έκπληξη στη γειτονιά, αλλά και ανακούφιση που κατάφερε η Ρούλα να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

«Δεν ήταν στα καλά του το κορίτσι, δεν ήταν στα καλά του και, μάλιστα, είχα ακούσει από τότε, με όλα αυτά, ότι η Ρούλα, μετά από τόσα προβλήματα υγείας που είχε περάσει, το κορίτσι δεν είναι να κάνει παιδιά και όταν έμαθα ότι παντρεύτηκε και είχε κάνει ήδη και την Τζωρτζίνα λέω, Δόξα τω Θεώ, ό,τι και να είχε το κοριτσάκι το προσπέρασε, το έχει ξεπεράσει», αναφέρει χαρακτηριστικά η γειτόνισσα.

«Ποια νοσηλευτική;»

Σύγχυση επικρατεί για τις σπουδές νοσηλευτικής που ισχυριζόταν η 33χρονη ότι είχε κάνει, με ένα πέπλο μυστηρίου να καλύπτει το αν εργαζόταν τελικά ως νοσηλεύτρια.

«Όταν έμαθα ότι η Ρούλα ήταν νοσηλεύτρια και όλα αυτά, λέω ‘ρε παιδιά πότε τελείωσε; Το παιδί αυτό δεν έχει τελειώσει ούτε το σχολείο’. Με πρόβλημα τελείωνε το σχολείο, είχε θέματα τότε, τότε είχε κάνει και τις απόπειρες αυτοκτονίας. Πότε νοσηλεύτρια; Πότε πήγε; Πότε;», δηλώνει έκπληκτη η γειτόνισσα της μητέρας.

«Όλοι πιστεύουν ότι η ίδια φταίει»

Οι νυχτερινές βόλτες και η διασκέδαση που φέρεται να πραγματοποιούσε μετά τους θανάτους των τριών παιδιών και τα ποστ στο Facebook για χαλαρά ποτάκια και εκδρομές, προβληματίζουν γείτονες και φίλους, δημιουργώντας ερωτηματικά.

«Δεν θυμάμαι ποιο θάνατο, ποιανού παιδιού, λίγο πιο έξω από την Πάτρα, είχε βγει για φαγητό, την είχε δει η κολλητή μου φιλενάδα, μες την τρελή χαρά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όλο το μαγαζί εκείνη τη στιγμή απλά σιώπησε, γιατί όλοι γνωρίζουνε, και όταν έφυγε ξεκίνησαν το μπούρου μπούρου και συζητάγανε όλοι αυτή την κατάσταση. Όλοι πιστεύουν ότι η ίδια φταίει. Η ίδια έχει κάνει τις δολοφονίες», αποκαλύπτει φίλη της μητέρας.

 in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: