31 Μαρτίου 2022

«Βόμβα» για συνεργούς της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μην εκπλαγείτε» λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ

 «Βόμβα» για συνεργούς της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μην εκπλαγείτε» λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ

«Οι συνάδελφοί μου έχουν καταλήξει και ξέρουν αν υπάρχουν συνεργοί».
«Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι υπάρχουν συνεργοί», τόνισε με νόημα το πρωί της Πέμπτης ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και επί της ουσίας προαναγέλλοντας νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, ο κ. Μαυροειδάκος υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Οι συνάδελφοί μου έχουν καταλήξει και ξέρουν αν υπάρχουν συνεργοί».

Αναφέροντας ότι η μητέρα μπορεί να έχει και συνεργούς στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών, ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών εμφανίστηκε ξεκάθαρος.

«Δεν εξετάστηκαν όλα τα ευρήματα όπως έπρεπε», τόνισε χαρακτηριστικά χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάτρα: «Η εγκληματική αυτή δράση θα αποκτήσει διεθνή φήμη, θα γίνει case report, θα γραφτεί στα βιβλία»

«Η εγκληματική αυτή δράση θα παραμείνει χαραγμένη στη μνήμη μας, θα αποκτήσει διεθνή φήμη, θα γίνει case report, θα γραφτεί στα βιβλία, μιλάμε για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό. Πολλά πρέπει να εξηγηθούν ακόμα, δεν είναι εύκολο. Αυτό το περιστατικό θα μπει σε όλα τα βιβλία της ιατροδικαστικής, μιλάμε για πρωτόγνωρο για τον τρόπο και την μεθοδολογία» είπε στον ΣΚΑΪ ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

«Το όνομά της θα μείνει στη μνήμη, θα συζητηθεί σε όλο τον κόσμο ως το πιο δυσάρεστο περιστατικό και πάνω σε αυτό θα διδαχθούν πολλοί. Είναι μια πολύ δύσκολη προσωπικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν τίθεται θέμα εκταφής»

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής αναφέρθηκε στην κεταμίνη, την ουσία που έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Τζωρτζίνα, που επέφερε στον θάνατό της.

Το συγκεκριμένο αναισθητικό χορηγείται ενδοφλέβια, καθώς έτσι δρα ταχύτερα. Ωστόσο, μπορεί να χορηγηθεί και από το στόμα ως παυσίπονο. Ο κ. Τσαντίρης ανέφερε ότι αν η κεταμίνη βρεθεί και στο στομάχι της Τζωρτζίνας τότε θα έχει δοθεί από το στόμα.

.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: