5 Μαρτίου 2022

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ανατριχιαστική ανάρτηση του δολοφόνου – «Χίτλερ αναστήσου…»


Το ερώτημα αν τα κίνητρα του δράστη ήταν ρατσιστικά προκύπτει από τις αναρτήσεις του, στις οποίες, μεταξύ άλλων στοχοποιεί Ρομά και μετανάστες

Σοακρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, με τον δράστη να βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών.

Πλέον, οι αρχές καλούνται να διαλευκάνουν την υπόθεση και να διαπιστώσουν αν τα κίνητρα του δράστη ήταν ρατσιστικά, αφού τα θύματα ήταν αλλοδαποί. Το ερώτημα αν τα κίνητρα του δράστη ήταν ρατσιστικά προκύπτει από τις αναρτήσεις του, στις οποίες, μεταξύ άλλων στοχοποιεί Ρομά και μετανάστες.

Μάλιστα σοκ προκαλεί μια συγκεκριμένη ανάρτηση, στην οποία αποκαλεί τους Ρομά «γύφτους» και «τέρατα με μορφή ανθρώπου».

«Α, ρε Χίτλερ, αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι»

Γράφει συγκεκριμένα σύμφωνα, με την τοπική ιστοσελίδα patrisnews.com: «Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος? Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε. Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι».

Ενώ, σε ακόμη μια ανάρτηση του αναφέρεται σε Σύρους μετανάστες, τους οποίους χαρακτηρίζει ως λιποτάκτες επειδή έφυγαν από την χώρα του εν μέσω πολέμου, αλλά και πιθανούς… κατασκόπους.

in.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: