30 Μαρτίου 2022

Νέες “βόμβες” από τον Κατερινόπουλο για την Πάτρα: Και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από τα χέρια της – Τι την πρόδωσε

Τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα, σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας ήταν από τους πρώτους που εξέφρασε δημόσια την εκτίμησή του ότι ο θάνατος των τριών κοριτσιών αποτελεί εγκληματική ενέργεια.

 Σχολιάζοντας τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της άτυχης Τζωρτζίνας, ο Θανάσης Κατερινόπουλος διατύπωσε τη βεβαιότητά του ότι αποκλείεται να μην έχει σχέση και με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας. Αποκάλυψε ότι η μητέρα ήταν η πρωταγωνίστρια στο περιστατικό που συνέβη στο γραφείο τελετών, όταν ο ίδιος έκανε γνωστό ότι το ένα παιδί είχε σημάδι στο μάγουλο. Απάντησε σε αυτούς που, όπως είπε, τον λοιδόρησαν τότε, ενώ τόνισε ότι ούτε ο ίδιος ήθελε να υπάρξει μία τέτοια εξέλιξη. “Σαν πατέρας το λέω αυτό, σαν άνθρωπος”, είπε χαρακτηριστικά.

“Φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία ‘έφυγαν’ από τα χέρια της μητέρας τους”, είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο star.

“Αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στην γλώσσα του σώματος. Οι όλες εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειχναν ότι είναι ένοχη. Η γλώσσα του σώματός της έδειχνε την ενοχή της. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή”.

Ερώτημα είναι το κίνητρο, όπως είπε. “Καλά θα κάνουν να ψάξουν, εάν είχε νοσηλευτεί μετά από κάποιο χωρισμό από το δεύτερο αμόρε της και μετά την απόπειρα αυτοκτονίας σε κάποια ιδιωτική ψυχιατρική κλινική στην Πάτρα. Θα βοηθήσει, ενδεχομένως. Ας το ψάξουν κι αυτό. Δεν φέρνει πίσω τα παιδιά, αλλά θα έχουμε και μία πλήρη εικόνα για τον “άνθρωπο-γυναίκα-μάνα”.
“Δεν αποκλείω την κάλυψη από κάποιο άτομο του στενού της περιβάλλοντος. Τουλάχιστον σε έναν θάνατο. Πιστεύω ότι θα διερευνηθεί. Όπως επίσης, να ψαχτεί από πού αγόρασε το δηλητήριο”, τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Σχολίασε ότι οι αστυνομικοί έβαλαν την Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ από την πίσω πόρτα, το πίσω υπόγειο, για λόγους ασφαλείας και ότι από εκεί θα οδηγηθεί κατευθείαν στον εισαγγελέα, που προφανώς θα την παραπέμψει στην ανακρίτρια.

“Το αποκλείω να μην έχει σχέση με τους άλλους θανάτους”

“Δεν νομίζω να αφήσουν τη δυνατότητα να γίνει η προανάκριση από πλευράς αστυνομίας. Έχει δρόμο βέβαια η αστυνομία -και κυρίως η Πάτρα λόγω εδαφικής αρμοδιότητας- εκτός και αν κατόπιν εντολής μεταφερθούν στην Αθήνα για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών. Δεν μπορεί. Το αποκλείω να μην έχει σχέση με τους άλλους θανάτους και σας εξήγησα στην αρχή γιατί. Δεν είναι τυχαία, σύμπτωση, τρεις φορές επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση… Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποδειχθεί”, είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

“Επέλεγε τον τρόπο που την βόλευε”

Τόνισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα επέλεγε τον ίδιο τρόπο. “Όχι βέβαια, ανάλογα τι την βόλευε. Στο βρέφος, εκεί δεν βρέθηκε το πανάκι με το αίμα; Με τις εσωτερικές γρατσουνιές από τις οποίες εμποτίστηκε με αίμα το πανάκι; Αυτό ήταν πάρα πολύ εύκολο και δεν αφήνει όπως είπαν οι ίδιοι οι ιατροδικαστές και με το πανί στο στόμα και κλείσιμο μύτης κανένα αποτύπωμα”.

Όταν η Πισπιρίγκου πήγε στο γραφείο τελετών – “Λοιδορήθηκα τότε από κάποιους”, απάντησε ο Κατερινόπουλος

Σε αυτό το σημείο, απάντησε σε όσους τον επέκριναν για την πληροφορία που είχε μεταδώσει σχετικά με το γραφείο τελετών.

“Εδώ θα πω κάτι άλλο, που το είχα πει εδώ στο δελτίο. Στο ένα παιδί, όταν το είχαν στο γραφείο τελετών, πήγε να το δει και της είπαν εκεί ότι το παιδί είχε κάποιο σημάδι στο μάγουλο. Και η πρώτη αντίδρασή της ήταν, το είδε κανείς; το φωτογράφισε κανείς; Της είπαν όχι. Το φτιάξαμε. Το είδε απαθέστατα και σηκώθηκε και έφυγε”, είπε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας. “Δεν επιδέχεται αμφισβήτησης αυτή η πληροφορία. Την είχα πει στον αέρα και μάλιστα λοιδορήθηκα τότε από κάποιους, ότι ‘τι λέει ο Κατερινόπουλος’. Ήταν έτσι όμως. Και πιστεύω στην πορεία θα αποδειχθούν όλα αυτά. Όπως αποδείχτηκε και ο θάνατος της Τζωρτζίνας”, πρόσθεσε.

Κατέληξε λέγοντας: “Ειλικρινά, δεν θα ήθελα τέτοια εξέλιξη, σε καμία περίπτωση. Σαν πατέρας το λέω αυτό, σαν άνθρωπος το λέω αυτό”.

 .enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: