16 Μαρτίου 2022

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Γάνδη

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατάρτισε και την αποστολή του ΠΑΟΚ, που σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για το Βέλγιο με πτήση τσάρτερ, για τον αυριανό αγώνα ρεβάνς με την Γάνδη, στο πλαίσιο των «16» του Europa Conference League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός,  καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς τον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη τους τιμωρημένους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Γιάσμιν Κούρτιτς, καθώς επίσης και τον Ομάρ Ελ Καντουρί, που έχει προσβληθεί από ίωση και έχασε τις δύο τελευταίες προπονήσεις. Εκτός ομάδας είναι ακόμα ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Νέλσον Ολιβέιρα. Για πρώτη φορά κλήθηκε στην αποστολή ο νεαρός Κουλιεράκης από την Β' ομάδα, λόγω της απουσίας των δυο κεντρικών αμυντικών, Μιχαηλίδη και Βαρέλα. 

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Κουλιεράκης, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ, Κούτσιας.    

Οπως συνάγεται, ο ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι θα ξεκινήσει με τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ινγκασον, Σβαμπ, Τσιγγάρα, Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Μουργκ και Ακπομ.

ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: