6 Απριλίου 2022

Με κερκίδα που θα ζήλευε και ο Αιγινιακός της... Β' εθνικής, οι γηπεδούχοι υπέταξαν την Ανδρομάχη με 3-1


Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (ΚateriniSport.gr)

Με κερκίδα που θα ζήλευε και ο Αιγινιακός της... Β' εθνικής, οι γηπεδούχοι υπέταξαν την Ανδρομάχη με 3-1 και έκλεισαν την αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, περιμένοντας, πλέον, τα μπαράζ ανόδου για να σφραγίσουν την άνοδο και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα από την έτερη, μέχρι στιγμής, συνδιεκδικήτρια ομάδα της Καλλιθέας που ακολουθεί με δύο βαθμούς διαφορά.
Ο Αιγινιακός, του Γιώργου Ντάμτσιου, προηγήθηκε με τον Κιρκιλιανίδη, μετά από υπέροχη εναλλαγή με τον Φιρινίδη μέσα στην περιοχή και διπλασίασε τα τέρματά του με τον Καπετάνο, -με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, παρά την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα Μαντζόλη-, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο (2-0). Η Ανδρομάχη, πάντως, είχε την πρώτη  χαμένη ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Σιώκα το σουτ του οποίου απέκρουσε με δυσκολίλα το ο τερματοφύλακας Μοσχίδης. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν το επιθετικό τους κρεσέντο πετυχαίνοντας το 3-0 με τον Φιρινίδη, με τους ποδοσφαιριστές της Ανδρομάχης να διαμαρτύρονται έντονα για μη υπόδειξη offside του σκόρερ, σε διαιτητή και βοηθό. Οι φιλοξενούμενοι, του Θάνου Τζήμα, που έχασαν από το μισάωρο τον Σιώκα -που αποχώρησε αναγκαστικά, λόγω τραυματισμού, υποβασταζόμενος- από μαρκάρισμα του Νίκου Παππά, που δέχτηκε κίτρινη κάρτα, μείωσαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσέτσιλα σε 3-1, δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και προσπάθησαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι έχασαν δύο, τουλάχιστον, ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, από πλεονεκτική θέση, με ισάριθμες αποκρούσεις του τερματοφύλακα της Ανδρομάχης.
Ηighlights:
η νεοσύστατη Gate 1, παρακαλώ, σε πλήρη οπαδική δράση, με τους νεαρούς οπαδούς του Αιγινιακού να προκαλούν αίσθηση, με τύμπανο, συνθήματα, σημαιάκια και καπνογόνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο, που έχουμε να δούμε χρόνια στο Αιγίνιο, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να τους αποζημιώνουν και να τους αποδίδουν τα εύσημα στο φινάλε,
οι στιγμές έντασης και οι διαπληκτισμοί στην κερκίδα ανάμεσα σε φίλαθλους των δύο ομάδων,
Ναι, το γράφουμε ξανά και το υπογράφουμε. Όπως είναι φέτος ο Αιγινιακός, άνετα θα ήταν στην τετράδα των μπαράζ ανόδου της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας (σ.σ. προκλητικό;)
Man of the match: oι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού που αρχίζουν να αποδίδουν, κερδίζοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής, δικαιούνται τον τίτλο του πολυτιμότερου,
Yellow card: Ο... Κολινδρός έκανε το θαύμα του (σ.σ. είχαμε δεν είχαμε την πετάξαμε την... καρφάρα!)
Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com
...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: