8 Απριλίου 2022

Διέλυσαν το «Βελοντρόμ» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

 


Σοκαριστικές εικόνες από το «Βελοντρόμ» στο σημείο όπου βρέθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Τεταμένο και στα «κόκκινα» είναι το κλίμα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Μαρσέιγ, μετά το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη Μασσαλία για τη φάση των προημιτελικών του Europa Conference League.

Αρχικά ήταν τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών που ανέβασαν τη… θερμοκρασία, πριν την «εκτοξεύσει» ο Ρασβάν Λουτσέσκου με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου. Θέση πάνω στις δηλώσεις του Λουτσέσκου πήρε και ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λογκόρια, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά ανεύθυνο και απαράδεκτο!

Από την άλλη, ο επικεφαλής της Αστυνομίας του Μπους-ντυ-Ρον «καίει» επίσης τον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς στην έκθεση που θα στείλει στην UEFA αναφέρει πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν σεβάστηκαν τους χρόνους και τα σημεία συνάντησης.

Μάλιστα, το RMC ανέβασε μερικές έξτρα φωτογραφίες από το «Βελοντρόμ» οι οποίες βάζουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του. Όπως φαίνεται από τις παρακάτω εικόνες, οι «ασπρόμαυροι» τα… έσπασαν στην κυριολεξία στο «Βελοντρόμ», έχοντας ξηλώσει ολοκληρωτικά τα καθίσματα από το σημείο στο οποίο βρέθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Μασσαλία…

 .to10.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: